News

RCS RDS, ofertă specială pentru HBO GO. Platforma oferită de Digi, conținut bogat de filme și seriale

04.09.2019 | 12:20
RCS RDS ofertă specială pentru HBO GO. Sursa foto: digifm.ro

RCS RDS vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții săi în care este inclus și HBO GO! A lansat recent mai multe oferte foarte tentante, mai ales pentru îndrăgostiții iremediabil de pelicule de tot felul. De dragoste, de acțiune, seriale celebre, de toate pot avea parte clienții RCS RDS.

RCS RDS, ofertă specială pentru HBO GO

Ultimele oferte scoase pe piață de RCS RDS includ automat și HBO GO, unde pot fi vzute cele mai noi seriale apărute direct de la Hollywood, dar și cele produse de celebra platformă.

”Alege extraoptiunea HBO și te bucuri de cele mai premiate filme și seriale. Totul cu doar cu 13 lei/lună. Mai mult, ai acces gratuit pe platforma HBO GO și beneficiezi de conținutul HBO oricând, pe orice device”, este unul dintre anunțurile postate de RCS RDS.

RCS RDS ofertă specială pentru HBO GO
RCS RDS ofertă specială pentru HBO GO. Sursa foto: ziarulincomod.ro

Pachet cu cinci posturi TV unde poți vedea cele mai noi filme și seriale

”Activează extraoptiunea MAXPAK cu 15 lei/lună și ai 5 canale TV numai bune să vizionezi cele mai cunoscute filme și seriale. În plus, ai acces gratuit pe platforma HBO GO și beneficiezi de conținutul HBO oricând, pe orice device”, este un alt anunț venit de la RCS RDS.

”DIGI 4K. Spectacolul are o nouă rezoluție – Ultra HD. Adaugă extraopțiunea Digi 4K cu doar 5 lei/lună și urmărești programele TV preferate la calitate 4K”, anunță operatorul de televiziune.

DIGI Communications, compania mamă RCS & RDS a anunţat că veniturile obţinute în cele 4 ţări în care este activă au sărit de 1 miliard de euro, în 2018. În ciuda sumei impresionante de mai sus, doar 21.3 milioane de euro reprezintă profitul, în scădere cu 65.5% faţă de anul 2017.

DIGI este furnizor de servicii de televiziune, Internet şi telefonie fixă şi mobilă, activând în România, Ungaria, Spania şi Italia. La final de an 2018 compania avea 14.9 milioane de abonamente la serviciile sale pe cele 4 pieţe. În România s-au înregistrat creşteri în zona serviciilor de cablu TV, Internet fix şi comunicaţii mobile. Pierderile de clienţi au venit din zonele de telefonie fixă şi TV prin satelit, potrivit mobilissimo.ro.

Tags: