News

RCS RDS, oferte de nerefuzat de Black Friday! Campania Digi începe vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:00

13.11.2019 | 11:42
RCS RDS oferte de nerefuzat de Black Friday Campania Digi incepe vineri 14 noiembrie de la ora 2100
ADVERTISEMENT

RCS RDS vine cu oferte de nerefuzat de Black Friday! Gigantul din telecomunicații începe campania de reduceri de vineri, 14 noiembrie. ”Hai să fim noi oaia neagră! Black Friday din 14 noiembrie, de la ora 21”, este mesajul postat pe site-ul companiei.

RCS RDS, oferte de nerefuzat de Black Friday

Până când vom vedea ofertele fabuloase pe care le va avea RCS RDS de Black Friday, compania are alte oferte foarte  bune. ”VINO CU NUMĂRUL TĂU ÎN REȚEAUA DIGI MOBIL ȘI AI TELEFOANE CU RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ LA PORTARE!. Alege Optim Nelimitat, cu cele mai mari avantaje, de la doar 3 Euro/luna!”.

ADVERTISEMENT

Compania oferă pentru abonamente care încep de la 3 euro pe lună multiple beneficii:

  • NELIMITAT convorbiri în TOATE reţelele naţionale, fixe şi mobile
  • NELIMITAT convorbiri internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China plus 3000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE
  • NET NELIMITAT în rețeaua 4G

Cele mai noi filme și seriale, la RCS RDS

Compania are oferte de nerefuzat și pentru televiziune. ”Alege extraoptiunea HBO și te bucuri de cele mai premiate filme și seriale. Totul cu doar cu 13 lei/lună. Mai mult, ai acces gratuit pe platforma HBO GO și beneficiezi de conținutul HBO oricând, pe orice device”.

ADVERTISEMENT

Tehnologia 4K nu mai este un secret pentru compania RCS DRS. ”Spectacolul are o nouă rezoluție – Ultra HD. Adaugă extraopțiunea Digi 4K cu doar 5 lei/lună și urmărești programele TV preferate la calitate 4K”, este o altă ofertă tare de la RCS RDS.

Cele mai bune seriale și filme pot fi urmărite acum la RCS RDS, iar oferta este una bună din punct de vedere material. ”Activează extraoptiunea cu 15 lei/lună și ai 5 canale TV numai bune să vizionezi cele mai cunoscute filme și seriale. În plus, ai acces gratuit pe platforma HBO GO și beneficiezi de conținutul HBO oricând, pe orice device”.

ADVERTISEMENT
Tags: