News

RCS RDS schimbă abonamentele! Digi a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

27.08.2019 | 18:57
RCS RDS schimba abonamentele Digi a facut anuntul in urma cu putin timp
RCS RDS, anunț important pentru abonați. Sursa foto: zf.ro

RCS RDS, cel mai important jucător de pe piața serviciilor de Internet și TV vine cu vești bune pentru clienții săi. Grupul de telecomunicații deținut de Digi a anunțat o modificare foarte importantă pentru oferta de abonamente pentru țara noastă. Mai exact,  toți clienții Digi Mobil care optează pentru rețeaua 5G vor avea parte de o creștere a traficului disponibil, de la 50 GB în momentul de față, la 80 GB, de îndată ce trec în noua rețea.

RCS RDS introduce o nouă opțiune pentru Digi Mobil

În plus, clienții Digi Mobil au acum posibilitatea de a cumpăra mai mult trafic de internet mobil, în limita a 30 GB, la prețul de 2 euro, plus TVA, pe lună. Schimbările nu se opresc, însă, aici, întrucât abonații serviciului de telefonie mobilă de la Digi vor beneficia de viteze mai mari pentru download, în cazul depășirii traficului inclus în abonament.

Astfel, în momentul în care ai depășit traficul de internet mobil din abonament, toți clienții vei avea parte de viteze de download de 256 Kbps, în loc de 128 Kpbs, ca până acum, ceea ce reprezintă o modificare substanțială. Vitezele de download vor fi de asemenea dublate, atingând pragul de 128 Kbps.

Vești bune pentru clienții Digi. Sursa foto: capital.ro
Vești bune pentru clienții Digi. Sursa foto: capital.ro

RCS RDS, vești bune pentru toți clienți

Mai mult, odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament; De asemenea, după acest prag, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps (în loc de 128 Kbps) și viteza de upload până la 128 Kbps (în loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat”, se arată în comunicatul dat publicității de RCS RDS.

Trebuie spus că vitezele în sine sunt extrem de mici, dar ele se aplică după consumarea celor 80 GB de trafic din abonamente, astfel că foarte puțini clienți vor fi nevoiți să navigheze pe Internet atât de încet. Totuși, cei care o vor face, vor beneficia de viteză dubla pentru accesarea website-urilor, iar cei care au folosit în trecut conexiuni telefonice prin modem sunt la curent cu aceste aspecte.

Tags: