News

RCS RDS, vești bune pentru toți abonații! Aplicația Digi are o nouă versiune utilă tuturor

18.09.2019 | 08:46
RCS RDS vesti bune pentru toti abonatii Aplicatia Digi are o noua versiune utila tuturor

RCS RDS vine cu vești bune pentru abonați, după ce a îmbunătățit semnificativ aplicația Digi! Astfel, cele mai noi filme ale HBO, HBO2, HBO3, Cinemax și Cinemax 2, precum și conținutul HBO GO vor fi integrate în platforma Digi.Online.

RCS RDS a integrat cele mai noi filme în aplicația Digi.Online

Abonații Digi care au activată extraopțiunea HBO sau MAXPAK se vor putea bucura astfel de cele mai recente și mai de succes producții disponibile HBO GO.

Tot ce are de făcut abonatul este să își activeze una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK, precum și Digi.Online, iar apoi va putea urmări direct din Digi.Online filmele și serialele produse de HBO. Printre premierele lunii septembrie se numără: Jaf cu clasă (Ocean’s 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall), The Deuce. De asemenea, vor fi prezente în Digi.Online serialele Povestea slujitoarei, Marile minciuni nevinovate, Divorț, Aventura, Cea mai puternică voce și filme precum Mary Poppins revine, Tomb Raider: Începutul, Bohemian Rhapsody sau Misiune Imposibilă: Declinul.

RCS RDS a integrat cele mai noi filme în aplicația Digi.Online
RCS RDS a integrat cele mai noi filme în aplicația Digi.Online. Sursa foto: profit.ro

Vești bune și pentru iubitorii de sport

Pe lângă titlurile prezente încă de la lansare, programul pentru sfârșitul anului va aduce noutăți precum sezonul al treilea al producției locale, UMBRE, și noile producții originale Watchmen și Materiile întunecate (His Dark Materials).

Abonații care își activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 17-30 septembrie vor putea beneficia de o lună de gratuitate pentru acest serviciu și pot câștiga un Samsung Galaxy S10!

”Noile funcționalități și conținutul îmbunătățit ale Digi.Online sunt răspunsul nostru la modul în care a evoluat, în ultima perioadă, consumul de conținut video prin platformele complexe. Abonații au nevoie de tot mai multă conectivitate pentru că vor să aibă acces oriunde, oricând, la transmisiunile care suscită interes ridicat – competiții sportive europene și internaționale, evenimente majore, precum și conținut de divertisment de cea mai buna calitate”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Digi| RCS & RDS .

RCS RDS aduce vești bune și pentru iubitorii de sport! Abonații care urmăresc transmisiunile Digi Sport vor putea primi notificări din partea aplicației, din data de 23 septembrie, cu privire la ora de începere a meciurilor echipei favorite sau a unor importante competiții din sporturile preferate.

Canalele sportive ale Digi | RCS & RDS difuzează meciurile disputate în UEFA Europa League și UEFA Champions League, dar și Liga 1, Liga 2, Cupa României și campionatele naționale importante de pe continentul european (La Liga, Serie A , Ligue 1 și Bundesliga). În grila de programe DigiSport se regăsesc transmisiuni de Formula 1, marile competiții internaționale de handbal și turnee ATP, și, în exclusivitate, 50 de turnee WTA unde evoluează cele mai bune jucătoare de tenis la nivel mondial.

Tags: