ADVERTISEMENT
Fotbal international

Reacția Andreei Hanca după ce manifestările ei din tribune au ajuns în toată presa: ”Sergiu a fost invidios. Am ajuns în ziarele din Spania înaintea lui”. Video

Autor: Adrian Baciu | 08.10.2019 | 17:47
Reacția Andreei Hanca după ce manifestările ei din tribune au ajuns în toată presa: ”Sergiu a fost invidios. Am ajuns în ziarele din Spania înaintea lui”. Video
Andreea Hanca după ce manifestările ei au ajuns în toată presa: ”Sergiu a fost invidios. Am ajuns în ziarele din Spania înaintea lui”. Sursa foto: Twitter.com

Andreea Hanca, soția lui Sergiu Hanca, fostul jucător al celor de la Dinamo, acum component al formației poloneze Cracovia, a ajuns vedetă în presa internațională a ultimelor două zile. Partenera de viață a fotbalistului a fost surprinsă susținându-și extrem de vocal și sugestiv soțul la un meci al Cracoviei din campionat, iar expresivitatea sa a atras atenția multor publicații internaționale.

ADVERTISEMENT

Andreea Hanca după ce manifestările ei au ajuns în toată presa: ”Sergiu a fost invidios. Am ajuns în ziarele din Spania înaintea lui”

Publicații celebre din Europa au remarcat-o pe Andreea Hanca în timp ce aceasta își susținea soțul, pe Sergiu Hanca, la meciul duminică, Cracovia – Gornik (1-1 scor final). Englezii de la The Sun și spaniolii de la AS sunt doar două dintre marile publicații care au scris și au prezentat gesturile înfocatei fane Andreea Hanca. La o zi după ce a ajuns renumită, Andreea a avut o primă reacție.

”Sincera să fiu, nu mă așteptam la un asemenea impact, am rămas impresionată. Cei din departamentul media de aici mi-au spus că a fost cel mai viralizat filmuleț din lume pentru ziua de ieri. A ajuns în foarte multe țări. Nu mă așteptam să ajung în ziarele străine.

ADVERTISEMENT

Ca să glumesc puțin, cred că Sergiu a fost puțin gelos că am ajuns înaintea lui în ziarele din Spania, unde el chiar visează să joace. În Polonia suntem foarte apreciați și ei, si Sergiu de iubitorii de fotbal. Toți fanii ne simpatizează”, a spus Andreea Hanca pentru PROTV.

Ce au scris spaniolii și englezii despre Andreea Hanca

Primii care au scris despre Andreea Hanca și gesturile sale de la meciul Cracovia – Gornik de duminică au fost ibericii de la AS: ”Viralul weekendului: soția unui fotbalist și reacția acesteia când vede că este filmată”, au scris spaniolii pe site.

ADVERTISEMENT

Apoi, Andreea a ajuns și în insulă. Celebra publicație The Sun a sesizat-o pe româncă: ”Superba Andreea Hanca nu și-a putut controla emoțiile în timp ce îl urmărea pe soțul ei. Bruneta s-a aflat în mulțime urmărindu-și soțul Sergiu, în vârstă de 27 de ani, jucând pentru KS Cracovia în remiza din Polonia cu Gornik Zabrze. Extrem de concentrată, Andreea apare în imagini țipând cu tărie și exprimându-și din plin emoțiile.”, au scris britanicii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!