Life

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a fost eliberat din arest

19.12.2020 | 11:28
Reactia Biancai Dragusanu dupa ce Alex Bodi a fost eliberat din arest
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este pusă pe distracție în ultima perioadă. Blonda nu pare să fie afectată de ceea ce se întâmplă în viața fostului ei partener de viață, Alex Bodi, și se preocupă de viața personală.

După eliberarea fostului ei iubit, Bianca a ieșit în oraș, s-a distrat cu prietenii și s-a lăsat răsfățată cu cadouri. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a distribuit imagini pe Instragram cu un imens buchet de trandafiri roșii și cadouri dulci primite.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare în seara zilei de 18 decembrie și a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a fost eliberat din arest

Cu o zi în urmă, blondina a petrecut până în miez de noapte alături de Iulia Sălăgean, și ea fostă parteneră de viață a lui Alex Bodi, și de Valentin Brăescu, bărbat în compania căruia a apărut destul de des în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Distracția a continuat pentru Bianca Drăgușanu și după ce fostul partener a fost eliberat. Ea nu pare deloc afectată de ce se întâmplă în viața lui Alex Bodi, aceasta a distribuit imagini în care este răsfățată cu ciocolată și buchete imense de trandafiri roșii.

Cadouri - Bianca Drăgușanu
Cadouri – Bianca Drăgușanu
Sursa foto: Instagram

Totodată, fosta asistentă TV demonstrează că își vede de viața personală. Iese în oraș cu prietenii, se răsfață cu șampanie, muzică și nu se gâdește prea tare la trecut.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, distracție în oraș
Bianca Drăgușanu, distracție în oraș
Sursa foto: Instagram

Fosta soție a lui Victor Slav a recunoscut că perioada în care i-a fost iubită lui Alex Bodi nu a fost cea mai bună a vieții ei.  „Am trecut printr-o situație destul de dificilă, am ieșit destul de greu din chestia asta, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile.

Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este așa unde trebuie să fie, aici, lângă copilul meu, lângă voi și așa mai departe”, a explicat frumoasa blondă în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri cu care Drăgușanu a avut o relație de doi an de zile, a fost eliberat din penitenciar și plasat în arest la domiciuliu. Cu această ocazie, actuala iubită a acestuia, Daria Radionova, a revenit în România.

ADVERTISEMENT