Sport

Reacția clubului CSA Steaua în scandalul dintre Florin Talpan și Daniel Oprița: ”Sunt păreri personale”. Fanii au luat foc în mediul online

În ultimele zile Florin Talpan și Daniel Oprița s-au contrat foarte dur în ultimele zile, iar CSA Steaua a încercat să aplaneze scandalul dintre cei doi.
17.05.2023 | 16:20
Reactia clubului CSA Steaua in scandalul dintre Florin Talpan si Daniel Oprita Sunt pareri personale Fanii au luat foc in mediul online
În ultimele zile Florin Talpan și Daniel Oprița s-au contrat foarte dur în ultimele zile, iar CSA Steaua a încercat să aplaneze scandalul dintre cei doi. Sursă foto: Facebook Steaua București
ADVERTISEMENT

Totul a început când într-o intervenție avută la o ediție anterioară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, juristul a dezvăluit că dacă era comandant i-ar fi dat afară pe toți cei care nu își fac treaba, iar printre aceștia s-ar afla și antrenorul echipei de fotbal.

CSA Steaua nu se implică în scandalul dintre Florin Talpan și Daniel Oprița

Evident că replica lui Daniel Oprița nu s-a lăsat așteptată și de aici până la contre extrem de dure cu Florin Talpan nu a mai fost decât un pas. La câteva zile după ce s-a iscat acest scandal, CSA Steaua a dat publicității un comunicat în care se dezice de cei doi.

ADVERTISEMENT

”În legătură cu ultimele apariții în spațiul public, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA face următoarele precizări. Opiniile avute de Florin Talpan și Daniel Oprița sunt păreri personale și nu au legătură cu poziția oficială a instituției.

Clubul nostru respectă libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, dar nu poate tolera acțiuni care aduc prejudicii de imagine celui mai mare brand sportiv din România. Fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce declară și va suporta consecințele nerespectării regulamentelor interne.

ADVERTISEMENT

Punctele oficiale de vedere ale Clubului Sportiv al Armatei STEAUA sunt exprimate doar de către conducerea clubului sau de către biroul relații publice. În final, ținem să asigurăm opinia publică că Steaua București va comunica oficial, ori de câte ori situația o va impune”, se arată într-o postare apărută pe pagina de Facebook a CSA Steaua.

Fanii s-au revoltat la adresa conducerii clubului

Comunicatul a fost aspru criticat de fanii steliști, considerând că oficialii clubului nu au făcut altceva decât să pună ”batista pe țambal” într-un limbaj de lemn. Mai mult aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că mai marii grupării nu au rezolvat problema promovării, deși echipa a terminat pe loc ce îi permite să urce în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Sunteți penibili cu absolut tot ceea ce faceți!”, ”’Am luat la cunostință. Nu vom face nimic în continuare’. Cam așa se traduce această postare… pentru cei care nu au opțiunea de translate on” sau ”Așa bătaie de joc la adresa suporterilor mai rar întâlnești. Să vă fie rușine pentru toată mascarada asta!!!”, s-au revoltat suporterii.

”Să vă fie rușine. Apărați interesele infractorilor”, ”A venit apa caldă? A venit, dar e tot rece”, ”Promovarea din punct de vedere sportiv obținută de echipa de fotbal nu impune un comunicat oficial? Bun!” sau ”Situația actuală nu impune comunicarea. Ne sunați voi dacă e, să fim atenți să avem baterie”, au scris alți fani.

ADVERTISEMENT

Culisele scandalului dintre Oprița și Talpan

Nervos după eșecul din partida cu Dinamo, Daniel Oprița a dezvăluit că Florin Talpan a fost cel care l-a sunat înaintea jocului de pe Arena Națională și l-a amenințat cu demiterea dacă nu câștigă în fața marii rivale.

Doar că se pare că lucrurile nu au stat chiar așa, iar Florin Talpan a venit cu dovada că Daniel Oprița a mințit când a spus că el l-a sunat. Juristul a prezentat o listă a convorbirilor dintre cei doi în care se poate observa că primul care a deschis dialogul a fost tehnicianul de la CSA Steaua.

Tehnicianul a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a oferit noi detalii din culisele ”războiului” pe care-l duce cu juristul clubului. Oprița cu propria versiune despre ceea ce s-a întâmplat între ei, dezvăluind că oficialul clubului i s-a adresat pe un ton răstit într-o convorbire telefonică, amenințându-l totodată că îl va da afară de la Steaua.

ADVERTISEMENT