Life

Reacția ”cringe” a lui Mario Fresh când a fost sărutat de Alexia Eram. Poza pe care a postat-o fiica Andreei Esca

Mario Fresh și Alexia Eram au apărut în noi ipostaze intime pe Instagram, iar una dintre fotografii a trezit în mod special interesul fanilor.
30.05.2021 | 12:43
Reactia cringe a lui Mario Fresh cand a fost sarutat de Alexia Eram Poza pe care a postato fiica Andreei Esca
ADVERTISEMENT

O poză în care Mario Fresh este sărutat de Alexia Eram este considerată ”cringe” de unii dintre internauți. Iubitul Alexiei se strâmbă în momentul în care fata îl sărută, însă reacția lui a fost una intenționată, gândită special pentru a-i amuza pe fani.

Cu toate acestea, unele persoane consideră ciudate modurile în care cei doi aleg să se pozeze. Unii consideră chiar excesivă expunerea vieții lor private, pentru că apoi tot ei se plâng de faptul că lumea îi întreabă lucruri personale.

ADVERTISEMENT

Majoritatea oamenilor care au comentat la imaginile publicate de Alexia s-au amuzat. Acesta era și scopul acelor fotografii, la urma urmei.

Mario Fresh și Alexia Eram, în noi ipostaze tandre pe Instagram

Unii s-au legat însă inclusiv de noul look al ”ginerelui” Andreei Esca. Mario fresh s-a tuns periuță, iar noua lui ”coafură” a fost un alt subiect de discuție pe Instagram: „De câte ori mă uit la tine parcă îl văd pe băiatul ăla cu oile”.

ADVERTISEMENT

„Hmmm, ce pasiune!; Sunteți tare frumușei; O dragoste mare; Ce drăguț; Frumoși foc”, sunt câteva dintre comentariile apreciative primite de cei doi.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la studioul de înregistrări a lui Alex Velea. În trecut, Mario a cântat sub labelul cântărețului care a inventat trapanelele.

ADVERTISEMENT

Alexia a vorbit la un moment dat despre cum a început povestea ei de iubire cu Mario, în urmă cu cinci ani.

mario fresh alexia eram
Mario Fresh și Alexia Eram își trăiesc iubirea în văzul tuturor. Foto: Instagram

Sunt împreună de 5 ani

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa ‘Ziua mea’. Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

ADVERTISEMENT

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”, a mărturisit Alexia în urmă cu ceva timp pentru revista Unica.

Cei doi au fost destul de discreți cu relația lor la început, însă pe măsură ce a trecut timpul au început să se desfășoare liber fără să țină cont de ce spun ceilalți.

Ca în orice relație, și ei au trecut prin momente mai puțin plăcute. La un moment dat au fost pe punctul de a se despărți, însă iubirea a fost prea mare ca să stea separați.

 

ADVERTISEMENT