News

Reacția Cristinei Țopescu, după scandalul în care e implicat Tudor Chirilă! Ce spune jurnalista

27.03.2019 | 17:39
Reactia Cristinei Topescu dupa scandalul in care e implicat Tudor Chirila Ce spune jurnalista

Jurnalista Cristina Țopescu a reacționat, pe Facebook, la postarea lui Tudor Chirilă în care acesta povestește că i-a tras două palme unui bărbat pentru „injuriile și minciunile” la adresa tatălui său, regretatul jurnalist sportiv Ioan Chirilă.

Cristina Țopescu, solidară cu Tudor Chirilă

Cristina Țopescu s-a declarat solidară cu Tudor Chirilă, ba chiar a mers și mai departe și a spus că, dacă ar fi bărbat, l-ar lua la pumni pe cel care i-ar jigni tatăl, precizând că își asumă un astfel de gest.

„Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe fb de multe ori. Dacă l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a admis Cristina Țopescu.

Cristina Topescu este de partea lui Tudor Chirilă.
Cristina Topescu este de partea lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: „Am greșit pe toate planurile”

La rândul său, Tudor Chirilă a recunoscut că și-a pierdut controlul și că altercația cu barbatul respectiv a degenerat în agresiune. „Am greșit pe toate planurile: că am răspuns în prima fază, că am intrat în dialog cu unul care lătra la mine mai tare decât câinii lui, că mi-am pierdut cumpătul și am răspuns cu o palmă, că am răspuns și eu înjurăturilor lui (devenise de Stan și Bran la un moment dat)”, a spus Chirilă.

„Astăzi, văd lipsa mea de control și din perspectiva scindării la care a ajuns societatea noastră încât pare că singurul mod în care mai putem să nu fim de acord este să dezlănțuim invective, jigniri și minciuni în fața unui om pe care nici nu ne-am propus să-l ascultăm. Cum am ajuns aici?”, se întreabă artistul.