Life

Reacția Dariei Radionova după ce s-a spus că este operată. Iubita lui Alex Bodi, mândră de ea

29.05.2020 | 17:24
Reactia Dariei Radionova dupa ce sa spus ca este operata Iubita lui Alex Bodi mandra de ea
ADVERTISEMENT

Daria Radionova, frumoasa rusoaică despre care se spune că ar fi noua iubită a lui Alex Bodi, a răbufnit pe rețelele de socializare după ce s-a scris că a recurs la operațiile estetice încă de la o vârstă fragedă. Tânăra în vârstă de 26 de ani mărturisește că este foarte mândră de alegerile făcute, transmițând totodată un mesaj dur.

Cum se apără Daria Radionova în legătură cu operațiile estetice făcute până acum

Zilele trecute Daria Radionova, actuală iubită a omului de afaceri Alex Bodi, a ajuns în atenția publică datorită operațiilor estetice pe care le-a suferit până acum. Frumoasa șatenă a fost deranjată de dezvăluirile făcute și a ținut să transmită un mesaj extrem de dur în mediul online.

ADVERTISEMENT

Tânăra care locuiește de mai bine de 10 ani la Londra a mărturisit că se iubește așa cum este acum și nicio imagine din trecutul ei nu o va deranja pentru că-și aduce aminte cu drag de copilărie.

Mesajul tinerei șatene după ce s-a scris că arată complet diferit față de acum câțiva ani

Daria Radionova nu se lasă doborâtă de cuvintele dure, ci dimpotrivă acest lucru o ambiționează să obțină tot ce-și dorește de la viață fiind foarte mândră de tot ceea ce a realizat până acum.

ADVERTISEMENT

 

„Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez.

Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea care a fost cea mai fericită perioadă din viață”, a scris iubita afaceristului român pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa rusoaică a mărturisit că a studiat la cele mai bune școli private din Marea Britanie unde a acumulat informații prețioase cu care se mândrește. Mai mult decât atât tânăra are prieteni care o apreciază pentru ceea ce este și asta nu poate decât să o bucure.

„Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștințe în toate domeniile, ci și prieteni buni și adevărați cu care mă mândresc nespus de mult”, a mai scria ea în mediul online.

ADVERTISEMENT

În plus, șatena a declarat că nu se rușinează cu fotografiile de când era mai mică pentru că a avut o copilărie foarte fericită de care-și amintește cu zâmbetul pe buze.

„Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat.

Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă.

Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față”, a completat Daria Radionova pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT