ADVERTISEMENT
News

Reacția dură a lui Arafat, după ce a văzut protestul din Piața Victoriei: “Tot ce am muncit împreună o să pierdem”

Autor: Narcis Roșioru | 15.05.2020 | 21:12
Reacția dură a lui Arafat, după ce a văzut protestul din Piața Victoriei:
Reacția dură a lui Arafat, după ce a văzut protestul din Piața Victoriei: "Tot ce am muncit împreună o să pierdem". Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Raed Arafat a avut o reacție dură după ce a văzut imaginile cu protestul organizat, vineri, în Piața Victoriei și a precizat că astfel de acțiuni “sunt riscante pentru societate.”

ADVERTISEMENT

Ce spune Raed Arafat despre protestul din Piața Victoriei

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a declarat, vineri, că acțiuni precum protestul organizat în Piața Victoriei sunt riscante, din cauza pericolului răspândirii infecției COVID-19, potrivit Europa FM.

„Au apărut astfel de demonstranţi şi în Germania şi în alte părţi. Oameni care s-au ghidat după reţelele de socializare, după manipulare şi dezinformare. După oameni care veneau şi ziceau că ei pot dovedi că e o conspiraţie mondială şi nu există virus.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ştirea zilei este că există virus, că este periculos şi că, dacă ne jucăm cu această situaţie, se întoarce împotriva noastră.

Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă şi mai ales la toamnă, dacă nu respectăm regulile”, a declarat Raed Arafat la Europa FM.

ADVERTISEMENT

Sute de români au ieșit în Piața Victoriei

Secretarul de stat spune că nu își dorește să vadă că cineva dintre protestatarii de vineri va fi confirmat ulterior cu noul coronavirus și speră ca aceștia să nu ajungă vreodată să vadă pe propria piele că această boală există cu adevărat

 „Sau să aibă vreun apropiat care să păţească treaba asta. Abia atunci o să înţeleagă că nu este de glumit. Ei fac pentru că toată lumea se simte protejată şi sănătoasă. De ce vrem să ne testăm rezistenţa până la ultimul moment, să vedem apoi că am păţit-o?”, se întreabă Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Reacția șefului ISU vine după ce câteva sute de persoane au ieșit, vineri, în Piața Victoriei, pentru a protesta față de măsurile luate de autorități pe durata epidemiei de coronavirus din România.

Reprezentanții Jandarmeriei au anunțat că protestul este ilegal, dar se va gestiona situația fără incidente.

ADVERTISEMENT

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis că, în perioada stării de alertă, „pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, concerte sau orice alte întruniri în spaţii deschise”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!