Fotbal intern

Reacția dură a lui Helmuth Duckadam pentru diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!”

17.05.2020 | 13:20
Reacția dură a lui Helmuth Duckadam pentru diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!”
Helmuth Duckadam. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, a lansat un atac dur asupra diasporei, despre care spune că nu au contribuit deloc la bugetul Sănătății României, dar s-au întors în țară pentru a fi tratați.

Helmuth Duckadam, reacție dură pentru diaspora

Helmuth Duckadam a vorbit despre situația din România și este supărat pe oamenii din diaspora, pe care îi acuză că nu au contribuit la bugetul Sănătății: Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci nu plecăm. Stăm acasă.  Fotbalul va fi ciudat de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit.  Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. 

În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase?”.

ADVERTISEMENT

„Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecți regulile militare. De ce se mai începe fotbalul? Că alte sporturi, ca voleiul sau handbalul, nu încep.

O să vină Poliția să vadă dacă stăm la distanță de 2 metri sau dacă am făcut duș la vestiare? Stau jucătorii distanțați pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a mai spus Helmuth Duckadam la TV Pro X.

„Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă!”

Helmuth Duckadam a continuat, amintind de situația creată la începutul pandemiei de coronavirus, când mii de români s-au întors în țară: „Care Germania? Lăsați-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania…  Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă.

ADVERTISEMENT

Uitați ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși”.

„Nu putem să ne ne antrenăm în aer liber, dar în altă parte… Să ne lase să jucăm fotbal și să dăm drumuri la alte sporturi. La tenis e fiecare cu mingea lui? Am luat-o razna de tot! Hai să jucăm cu mănuși atunci. Sunt măsuri exagerate.

Am înțeles, e pandemie…. Dar se mai dau și bani ca să se scrie că unii au murit de COVID. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a mai spus HElmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri