News

Reacția dureroasă a mamei Mihaelei, din Dâmbovița: „Credeam că o găsește și o aduce în viață”

23.09.2019 | 18:09
Reactia dureroasa a mamei Mihaelei din Dambovita Credeam ca o gaseste si o aduce in viata

Mama fetiței de doar 11 ani ucisă în județul Dâmbovița încă nu îi vine să creadă că fata ei nu mai este. Spera cu toată ființa ei ca autoritățile să o găsească în viață și s-o aducă acasă. Femeia este în stare de șoc și nu îi vine să creadă ce soartă cruntă a avut fetița ei.

UPDATE: Cetățeanul olandez în vârstă de 47 de ani, care era principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani, s-a sinucis, după cum a anunțat Poliția Română. Bărbatul se pare că s-a aruncat în fața unui camion.

Mama fetei de 11 ani ucisă în Dâmbovița este în stare de șoc

Întreaga țară este revoltată de informaţiile cutremurătoare scoase la iveală de anchetă. Mihaela-Adriana Fieraru a fost răpită în timp ce se îndrepta spre casă, în comuna dâmbovițeană Gura Șuții. Venea de la școala, iar mama ei o aștepta la poartă.

Fata a ieșit de la școală la ora 17:00, iar mama ei a așteptat-o la poartă până la ora 17:30. Când a văzut că fata nu mai vine, femeia a luat bicicleta și a plecat spre școală, dar nu a găsit-o pe fată. A alertat autoritățile, care au căutat-o pe elevă.

Mama fetei de 11 ani ucisă în Dâmbovița este în stare de șoc
Mama fetei de 11 ani ucisă în Dâmbovița este în stare de șoc. Copilul mai avea 350 de metri pana ajungea acasa, cand a fost rapita. Sursa foto: ziare.com via observator.tv

Adriana Feraru mai avea 350 de metri până la casa ei, când a fost răpită

Fetița a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată pe o casă în timp ce se îndrepta spre locuința sa, pe un drum din Gura Șuții. Adriana Feraru a fost filmată în timp ce mergea spre casă, cu rucsacul în spate. Ea mai avea aproximativ 350 de metri până ajungea acasă, dar a fost rapită la ora 17:16. Anchetatorii spun că, după 30 de minute, fata a fost ucisă.

Duminică, Adriana Feraru a fost găsită pe un câmp la ieşirea din localitatea Produleşti. Anchetatorii au spus că la o primă examinare s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei, iar corpul era acoperit cu o folie de plastic. Mama fetei este în stare de șoc. „Credeam că o găsește și o aduce în viață”, a spus ea.

Principalul suspect este un cetățean olandez. Acesta a venit în România, a închiriat o mașină și se pare că a ucis-o pe fata de 11 ani din localitatea Gura Șuții. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a și părăsit România. Anchetatorii au preluat mașina închiriată de olandez pentru cercetări.

Cetăţeanul olandez, principal suspect în cazul fetei de 11 ani găsită duminică moartă pe un câmp, a fost pus sub acuzare pentru omor, lipsire de libertate şi agresiune sexuală, declară surse judiciare.

Tags: