Fotbal international

Reacția emoționantă a lui Lionel Messi când și-a văzut familia după golul împotriva Australiei: „Copiii mei au crescut și acum înțeleg”. Video

Lionel Messi (35 de ani) a văzut pe viu reacția fabuloasă a soției și copiilor săi în momentul în care a marcat împotriva Australiei.
04.12.2022 | 18:18
Reactia emotionanta a lui Lionel Messi cand sia vazut familia dupa golul impotriva Australiei Copiii mei au crescut si acum inteleg Video
Lionel Messi a marcat primul gol în fazele eliminatorii la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost cel mai bun jucător al Argentinei în meciul cu Australia din optimi și a marcat al treilea gol de la acest Campionat Mondial. Reacția familiei aflată în tribune a făcut înconjurul lumii.

Messi, copleșit de manifestarea de bucurie a familiei după golul împotriva Australiei: „E primul turneu la care ei înțeleg ce înseamnă”

Un reporter de la o televiziune din Argentina i-a arătat lui Messi la finalul meciului un video cu reacția Antoanellei Roccuzzo și a copiiilor săi după ce a deschis scorul în meciul cu Australia.

ADVERTISEMENT

„Familia este mereu în inima mea. Copiii mei au crescut și acum înțeleg Cupa Mondială, e primul turneu la care ei înțeleg ce înseamnă”, a spus vizibil emoționat starul naționalei Argentinei, pentru Tyc Sports. 

Lionel Messi are trei băieți: Thiago (10 ani), Matteo (7 ani) și Ciro (4 ani) au trăit pentru prima oară pe viu un Campionat Mondial alături de tatăl lor.

ADVERTISEMENT

„Suferă, se bucură, sunt fericit să împărtășesc astfel de momente cu ei. Tiago, fiul cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a mai spus Messi.

Lionel Messi a marcat pentru Argentina la meciul 1.000 din carieră

Lionel Messi și-a făcut cadou un gol la meciul cu numărul 1.000 din carieră. Atacantul a ajuns la nouă goluri la Campionatul Mondial și l-a depășit pe legendarul Diego Armando Maradona.

ADVERTISEMENT

De atlfel, este primul gol reușit de Messi în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial. În total, Messi are 94 de goluri în 168 de meciuri la naționala Argentinei.

Messi a mai avut șansa să înscrie și împotriva Poloniei, însă a ratat de la punctul cu var cel de-al doilea penalty din carieră la Campionatul Mondial. Reacția publicului a fost însă una extraordinară și tot stadionul i-a scandat numele.

ADVERTISEMENT

Liderul selecționatei „pumelor” va avea șansa să ducă din nou Argentina într-o semifinală de Campionat Mondial. Argentina va juca în sferturi împotriva Olandei, care a trecut cu 3-1 de Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT