Life

Reacția fabuloasă a fiului Vlăduței Lupău când a văzut zăpada pentru prima oară. Cum a fost surprins Iair

Cum s-a comportat Iair, băiatul Vlăduței Lupău, când a atins prima oară ninsoarea. Imaginile distribuite de cântăreață pe Instagram.
29.01.2023 | 16:42
Reactia fabuloasa a fiului Vladutei Lupau cand a vazut zapada pentru prima oara Cum a fost surprins Iair
Cum s-a comportat Iair, băiatul Vlăduței Lupău, când a atins prima oară ninsoarea. Imaginile distribuite de cântăreață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Reacția fabuloasă a fiului îndrăgitei artiste de muzică populară când a văzut zăpada pentru prima oară. Cum a fost surprins micuțul vedetei și a fostului jucător de fotbal, Adrian Rus, în curtea casei în care locuiesc.

Cum s-a comportat Iair, băiatul Vlăduței Lupău, când a atins prima oară ninsoarea. Imaginile distribuite de cântăreață

Vlăduța Lupău este fericită și împlinită de când a devenit mama unui băiețel. Iair a venit pe lume în august, iar în urmă cu foarte puțin timp a atins pentru prima oară ninsoarea așternută în toate regiunile din România.

ADVERTISEMENT

Solista le-a arătat tuturor fanilor cum s-a comportat fiul său, după ce l-a scos în curtea casei sale din Cluj-Napoca, echipat corespunzător pentru vremea rece de afară. Micuțul a fost ținut în brațe de frumoasa sa mamă.

Cu această ocazie artista a dezvăluit cum este alintat băiețelul său și al partenerului de viață, Adrian Rus, care este foarte implicat în viața celui mic. Sportivul îl hrănește pe Iair și are grijă de el când vedeta are evenimente.

ADVERTISEMENT

„Prima zăpadă. Gogoșica lui mami, hai afară la zăpadă”, a scris Vlăduța Lupău pe contul de Instagram, alături de mai multe imagini cu fiul său.

„O zi de sâmbătă cu de toate”, a scris la o altă postare în care le-a arătat fanilor cum și-a petrecut ziua liberă, în sânul familiei sale.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, criticată pentru creșterea fiului său

Vlăduța Lupău a fost criticată pentru creșterea fiului său care a început deja diversificarea, deși a venit pe lume pe 6 august 2022. Foarte multe persoane au judecat-o pe vedetă pentru decizia luată în privința micuțului.

Câțiva internauți i-au scris că s-a grăbit când a început să-i dea băiețelului mâncare solidă având în vedere că nu stă în șezut. În plus, au fost fani care nu au fost de acord cu faptul că bebelușul mănâncă stând culcat.

ADVERTISEMENT

„Scaunul respectiv e pentru așa ceva, tu dai la copilul tău dacă vrei în picioare să mănânce, bine dragă?”, a fost replica lui Adrian Rus de pe social media.

ADVERTISEMENT