Fotbal intern

Reacția fanilor Craiovei după ce Cristiano Bergodi a preluat echipa: „Bun venit, mister! Ești un antrenor valoros”

08.05.2020 | 14:53
Reactia fanilor Craiovei dupa ce Cristiano Bergodi a preluat echipa Bun venit mister Esti un antrenor valoros
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova se bucură de venirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a „Științei” așa cum a anunțat FANATIK și cred că este omul potrivit, care să-l înlocuiască pe Corneliu Papură, fostul tehnician al oltenilor.

Fanii Craiovei, încântați de venirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor

Fanii Universității Craiova sunt unii dintre cei mai pasionali suporteri din România, așa că trecerea de la un antrenor la altul nu este o simplă joacă pentru olteni. Astfel, numirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Craiovei trebuia să fie „validată” și de fani,

ADVERTISEMENT

Din fericire, suporterii Științei au reacționat pozitiv la anunțul schimbării antrenorului, lăsând sute de comentarii pline de apreciere la postarea de pe pagina de Facebook a oltenilor.

„Bun venit, mister ??? Este un antrenor valoros, dar dacă n-o să-i fie aduși jucători tot degeaba, n-o să câștige nimic, dar cine știe…???multă baftă și Forza ȘTIINȚA!!!”, a fost reacția unui suporter înfocat al oltenilor.

ADVERTISEMENT
Reacția suporterilor Craiovei. Sursă foto: facebook
Reacția suporterilor Craiovei. Sursă foto: facebook

„Are mult bun simț și nu permite intervenția patronului!”

Alți fani ai Craiovei par să-l aprecieze pe Cristiano Bergodi pentru modul său în care se comportă, dar și pentru că, în opinia lor, nu acceptă intervențiile de niciun fel ale patronilor.

„Este un antrenor bun, are mult bun simț, nu permite intervenția patronului, are caracter puternic, echipele lui joacă fotbal plăcut. Minusul mi se pare și la el organizarea defensivă…problema noastră dintotdeauna”, crede un alt suporter al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
Reacția suporterilor Craiovei. Sursă foto: facebook
Reacția suporterilor Craiovei. Sursă foto: facebook

„Eu zic ca este un antrenor fff bun. Craiova are jucători de valoare și o sa facă treaba bună o sa vedeți treb sa fiim alături de el. Forță Știința”, crede un alt suporter „alb-albastru”.

Un alt fan al Craiovei crede că Cristiano Bergodi este cel mai potrivit pentru a fi antrenor în Bănie, pentru că echipa a avut rezultate bune de-a lungul anilor cu tehnicieni italieni la „cârmă”:

ADVERTISEMENT

„Stilul italian s. A potrivit cel mai bine Craiovei, oricare ar fi fost echipa.. Napoli a avut succes, Mangia la fel.. Speram sa avem din nou măcar aceleași performante și cu Bergodi”.

ADVERTISEMENT