Fotbal intern

Reacţia fanilor lui Birmingham City după transferul lui Diego Fabbrini la Botoşani! “Locul lui nu era aici”

05.09.2018 | 18:38
Reactia fanilor lui Birmingham City dupa transferul lui Diego Fabbrini la Botosani Locul lui nu era aici

Fanii lui Birmingham City au reacţionat după transferul lui Diego Fabbrini la Botoşani. Mijlocaşul italian a ajuns în România, însă suporterii formaţiei engleze pentru care a evoluat între 2016 şi 2018 nu l-au uitat. La aflarea veştii că a ajuns în Liga 1 Betano, aceştia au comentat situaţia fotbalistului de 28 de ani.

Diego Fabbrini a fost transferat de Birmingham City în ianuarie 2016, iar fanii l-au apreciat imediat după ce a poposit pe “St. Andrew’s”. După primele prestaţii în tricoul echipei din centrul Angliei, suporterii l-au poreclit “Diego Maradona” şi au inventat şi un cântec special. Cu toate acestea, italianul a fost împrumutat în două rânduri la Spezia şi la Real Oviedo.

Reacţia fanilor lui Birmingham City după transferul lui Diego Fabbrini la Botoşani

La aflarea veştii că Diego Fabbrini a semnat cu FC Botoşani, fanii lui Birmingham City au reacţionat în rubrica de comentarii a site-ului birminghammail.co.uk. O parte dintre suporteri au regretat mutarea, în timp ce alţii l-au criticat pentru prestaţiile avute în timpul în care a jucat pentru echipa care joacă în Championship.

“N-am înţeles niciodată de ce fotbalişti care sunt în mod evident extrem de talentaţi nu reuşesc la echipa noastră. Cât a fost împrumutat a controlat orice meci în care a jucat, când a semnat definitiv cu noi a fost un dezastru”, a scris Josh MacDonald. “Diego Fabbrini a fost unul dintre favoriţii mei. Ne lipseşte şi acum acel playmaker care pasează, driblează şi face lucrurile să se mişte. Mult succes Diego în viitor”, a comentat Oliver Newman.

“Sper să-şi regăsească forma şi să câştige încredere. Îmi pare rău că nu ai reuşit la noi, Diego Fabbrini”, a fost reacţia lui Lee Povey. “Mare dezamăgire. Aveam mari speranţe de la el când l-a adus Birmingham”, a scris James Wu-Tang. “Nu merita să rămână, locul lui nu era aici. A refuzat să se antreneze, s-a pregătit singur. În mod cert nu era printre favoriţii mei”, a comentat Harry. “Diego Fabbrini, ce risipă de bani! Un transfer extrem de prost pentru Birmingham”, a notat Nick Xydias.

Diego Fabbrini, 30 de meciuri în Serie A

Diego Fabbrini a jucat la la Empoli, Palermo, Watford, Birmingham City, Middlesbrough şi Real Oviedo. Italianul are 30 de meciuri şi trei goluri în Serie A, dar şi 12 meciuri în Europa League. De asemenea, are 12 meciuri şi un gol la naţionala de tineret a Italiei şi o selecţie la naţionala de seniori a Italiei, în 2012, într-un amical contra Angliei, în perioada în care evolua la Palermo.

După ce l-au transferat pe Diego Fabbrini, FC Botoşani a reuşit să-i aducă pe ultima sută de metri pe Lossemy Karaboue şi Răzvan Andronic (Şcoala de fotbal “Ardealul”). Primul este un produs al academiei lui Lyon şi a jucat de-a lungul timpului pentru Sedan, Nancy, Troyes, Levadiakos şi Valenciennes. Ajuns la 30 de ani, mijlocaşul ofensiv are peste 100 de meciuri în Ligue 1 şi patru goluri marcate.

Diego Fabbrini în tricoul lui Watford. Cum au reacţionat fanii lui Birmingham City când au aflat că a semnat cu Botoşani
Reacţia fanilor lui Birmingham City după transferul lui Diego Fabbrini la Botoşani