Fotbal intern

Reacția fanilor Universității Craiova după prezentarea lui Marinos Ouzounidis: „Mult noroc, Marine!”

07.02.2021 | 14:20
Reactia fanilor Universitatii Craiova dupa prezentarea lui Marinos Ouzounidis Mult noroc Marine
ADVERTISEMENT

Au curs reacțiile fanilor după prezentarea lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Glumeți din fire, oltenii au comentat cu umor și i-au „românizat” numele tehnicianului grec: „Mult noroc, Marine, oltean de-al nostru,” a fost una dintre reacțiile suporterilor.

Ouzounidis a susținut conferința de prezentare la noua sa echipă, iar obiectivul acestuia este câștigarea campionatului. Antrenorul a analizat și problemele echipei din Bănie, mai ales că a stat în tribune la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu va avea foarte mult timp de acomodare, deoarece Universitatea Craiova are două meciuri într-o săptămână, cu FC Botoșani în Cupa României și în campionat cu Academica Clinceni. Ambele dueluri se vor juca în deplasare. Marinos Ouzounidis a ajuns vineri noaptea în Cetatea Băniei, iar primele imagini au fost surprinse de FANATIK.

Reacțiile fanilor Universității Craiova după prezentarea lui Marinos Ouzounidis. Mesaje de susținere pentru „Nea Marin(nos) din Grecia”

După conferințele de presă anoste ale lui Corneliu Papură, lucrurile par să se schimbe în noua epocă elenă din Bănie. Odată cu instalarea lui Marinos Ouzounidis, întâlnirile dintre ziariști și antrenor par să fie mai vii. Tehnicianul grec a fost prezentat oficial, fiind însoțit de președintele Științei, Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis a susținut conferința  în limba greacă, spunând la început că nu ar vrea ca vreun cuvânt să fie interpretat greșit și ca totul să fie bine înțeles. A avut cuvintele la el și a susținut un discurs foarte frumos, iar acest lucru i-a încântatpe fanii Universității Craiova. Mii de mesaje au fost scris pe paginile de socializare.

„Pare un antrenor bine așezat, cu personalitate. Mă bucură enorm alegerea făcută. Mult succes,” „Succes domnule Ouzounidis, am încredere că o să faceți treabă bună la Craiova, sunteți profesionistul de care avea atâtă nevoie aceasta echipă,” sau „Ai 100% sprijinul nostru, mister! Pe Oblemenco e ca la Atena, așa că simte-te ca acasă,” au fost câteva dintre mesajele fanilor. Au existat și mesaje pline de umor: „Mult noroc, Marinee! Este oltean de-al nostru,” a scris un suporter.

ADVERTISEMENT
Craiova lui Nea Marinos
Începe epoca lui Nea Marin(os) la Universitatea Craiova

Cum a decurs conferința lui Ouzounidis: „M-a convins visul de a ajunge cea mai bună echipă din țară!” Știe ce fel de suporteri are Universitatea Craiova

Așa cum spuneam, Ouzounidis a susținut conferința de presă în limba materină, însă a părut că stăpânește foarte bine și limba engleză, cea pe care o va folosi și în discuțiile cu elevii săi. A încercat să răspundă cât mai bine a fiecărei întrebări a ziariștilor prezenți și chiar a avut și un mesaj special pentru suporterii pătimași ai Craiovei: „Vreau să transmit fanilor noștri că vreau să fie siguri că vom face tot ce putem ca să le oferim bucurii. Vom face totul ca să le dăm înapoi dragostea pe care o arată față de echipă. Poate n-au fost alături de noi ieri, dar cu o zi înainte au fost înapoi. Știu că iubesc mult echipa, că sunt foarte pretențioși”.

  • 52 de ani are Marinos Ouzounidis, noul antrenor al Universității Craiova
  • 2006-2007 este sezonul în care Ouzounidis a cucerit titlul cu Apoel Nicosia
ADVERTISEMENT

E o mare pierdere că spectatorii nu sunt acolo pentru a ne împinge spre victorie. Din păcate, în perioade dificile, observăm că echipele obișnuite să aibă fanii alături nu merg foarte bine. E foarte posibil ca unul dintre meciurie pierdute anterior să fi fost câștigat cu fanii alături. Sperăm să treacă pandemia cât mai repede, ca să putem juca alături de public și să ne bucurăm de ce putem obține”.

Problema pentru Marinos Ouzounidis este faptul că joi va da piept cu FC Botoșani în Cupa României, astfel că nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se obișnui cu noii săi jucători. Jucându-se în sistem eliminatoriu, o înfrângere ar produce o adevărată dramă pentru Craiova, chiar la debutul grecului pe banca Universității și nu ar pica deloc bine o astfel de situație.

În cursul zilei de duminică, va lua contact cu Bancu și compania, la antrenamentul de refacere pe care jucătorii îl susțin după meciuri. Chiar dacă a venit și cu anumiți colaboratori, Ouzounidis va lucra și cu cei prezenți deja în staff.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani– U Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT