Sport

Reacția FCSB după Adunarea Generală a LPF: „Ce să mai ceară Dinamo?”

30.07.2020 | 17:40
Reactia FCSB dupa Adunarea Generala a LPF Ce sa mai ceara Dinamo
ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a făcut mai multe dezvăluiri despre ce s-a discutat la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal de joi, 30 iulie.

Oficialul vicecampioanei României a oferit și prima poziție a clubului în privința aspectelor discutate.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a vorbit și despre Dinamo, despre care spune că nu ar mai trebui să ceară nimic.

Reacția FCSB după Adunarea Generală a LPF

Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a vorbit despre ce s-a întâmplat la Adunarea Generală a LPF: „Am stabilit în cadrul Adunării Generale să nu ne exprimăm în niciun fel opinia despre numărul de echipe din sezonul următor pentru că în acest fel ar putea să se influenţeze încheierea actualei competiţii.

ADVERTISEMENT

Aşa că ne abţinem să comentăm despre sistemul competiţional până la finalul sezonului. Au fost discuţii referitoare la situaţia din acest moment cu reprogramările meciurilor echipelor care mai au de jucat, precum şi despre situaţia ultimelor meciuri din play-off”.

„Ce să mai ceară Dinamo?”

„Dar au fost doar discuţii. Pe noi nu ne-a anunţat că s-ar schimba data meciului nostru de mâine, noi ştim că trebuie să jucăm.

ADVERTISEMENT

Ce să mai ceară Dinamo? S-a discutat ca actualul campionat să se termine pe teren, fie că sunt meciuri de play-off, fie de play-out. Indiferent de ce eforturi vor fi nevoite echipele să facă”, a continuat Valeriu Argăseală.

„Noi discutăm acum scenarii, dar situaţia se poate schimba de la o zi la alta. Se poate să ajungi la stadion şi să constaţi că nu poţi juca.

ADVERTISEMENT

Trebuie să luăm în calcul faptul că există o situaţie dată la care trebuie să ne adaptăm. După cum am spus, situaţia se schimbă de la zi la zi”, a mai spus Valeriu Argăseală.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,77 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT