Sport

Reacţia fostului şef al CCA după ce Gigi Becali a susţinut că i-a cerut bani împrumut la cazinou: “Cum a venit vorba de mine?”. Exclusiv

Nicolae Grigorescu, fostul şef al CCA, a reacţionat în FANATIK după ce Gigi Becali a declarat că i-a cerut bani împrumut la cazinou. Fostul mare arbitru român neagă că acest episod s-ar fi întâmplat.
23.05.2022 | 12:33
Reactia fostului sef al CCA dupa ce Gigi Becali a sustinut ca ia cerut bani imprumut la cazinou Cum a venit vorba de mine Exclusiv
Gigi Becali şi Nicolae Grigorescu. Sursa: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că fostul şef al CCA, Nicolae Grigorescu, i-a cerut bani împrmut în timp ce erau amândoi la cazinou. Patronul FCSB nu a vrut să îl împrumute pe oficial de teama că s-ar putea interpreta acest împrumut.

Reacţia fostului şef al CCA după ce Gigi Becali a susţinut că i-a cerut bani împrumut la cazinou: “Cum a venit vorba de mine?”

Fostul mare arbitru român a reacţionat pentru FANATIK şi a spus că un asemenea episod nu a avut loc, spunând că nu înţelege contextul în care Gigi Becali vorbeşte de aceste lucruri şi face aceste acuzaţii:

ADVERTISEMENT

“Nu înţeleg ce spune domnul Becali. Cum a venit vorba de mine când eu nu am avut nicio tangenţă cu dânsul? Deci, nu am avut nicio treabă de genul acesta cu dânsul şi cu nimeni. 

Declaraţii şi cum a dat dânsul de acum… 20 de ani. Deci, ca să fie clar, nu am avut nicio treabă nicio tangenţă cu dânsul sau cu alţii în această privinţă”, a spus Nicolae Grigorescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Am avut un arbitru care juca cu mine la masă, la cazinou, Nicolae Grigorescu. Cerea împrumut și nu-i dădeam”

Declaraţiile lui Gigi Becali vin în contextul greşelilor de arbitraj care au influenţat finalul din Casa Pariurilor Liga 1. Patronul celor de la FCSB susţine că ar fi putut lua 20 de campionate dacă s-ar fi pretat la lucruri necurate:

”Noi suntem campionii. Eu exclud minciuna și hoția, nu au ce căuta la mine. Dacă voiam să fac eu hoție luam 20 de campionate cu arbitrii, dar nu am vrut să fac.

ADVERTISEMENT

Am avut un arbitru care juca cu mine la masă, la cazinou, Nicolae Grigorescu. Cerea împrumut și nu-i dădeam, că mi-era frică. Era președintele CCA. Ce nu puteam să-i dau? Care era problema? Îi dădeam și eram campion”, a spus Becali la Pro Arena.

Nicolae Grigorescu, ultimul arbitru român care a participat la Campionatul Mondial

Nicolae Grigorescu a fost numit şeful CCA în anul 2009. El este unul dintre cei mai valoroşi arbitrii pe care i-a avut România şi ultimul “cavaler al fluierului” care a participat la un Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT

În 1998, tuşierul Nicolae Grigorescu a fost ultimul arbitru român prezent la un turneu final mondial. 24 de ani mai târziu, România va avea din nou reprezentanţi la Campionatul Mondial, Istvan Kovacs fiind convocat pentru turneul din Qatar.

  • 2009 este anul în care Nicolae Grigorescu a preluat şefia CCA
  • 67 de ani are Nicolae Grigorescu

 

ADVERTISEMENT