Fotbal intern

FRF, prima reacție după ce i-a expirat contractul lui Adi Mutu. Șanse mici să meargă la Jocurile Olimpice

15.04.2021 | 19:24
FRF prima reactie dupa ce ia expirat contractul lui Adi Mutu Sanse mici sa mearga la Jocurile Olimpice
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre soarta lui Adi Mutu, al cărui contract a expirat recent.

Mihai Stoichiță crede că nu vor fi probleme în prelungirea contractului selecționerului naționalei României U21 și consideră că „Briliantul” va continua munca de pe banca tehnică a „tricolorilor mici”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoichiță a explicat și motivul pentru care sunt șanse mici ca Adrian Mutu să facă parte din delegația care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

FRF, prima reacție după ce i-a expirat contractul lui Adrian Mutu

Mihai Stoichiță a explicat situația în privnița contractului lui Adrian Mutu la naționala U21 a României, după ce înțelegerea i-a expirat: „Adi vine în continuare la FRF, a participat la toate ședințele pe care le-am avut. Nu este nicio problemă să continue la cârma naționalei de tineret”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoichiță a explicat și de ce sunt șanse mici ca Adi Mutu să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Credeam că situația este clară. Regulile de participare la această competiție sunt extrem de stricte. În Japonia, nu au voie decât 12 membri ai staff-ului și noi de obicei avem 15-16, în staff-ul naționalei de tineret”.

„Poate că nici eu nu am să mă duc la Tokyo!”

„Ceilalți care merg, trebuie să stea la hotel. Vor avea acreditare, dar o vor avea pentru hotel, nu pentru stadion! În plus, oficialii Federației sunt foarte puțini. Poate că nici eu nu am să mă duc la Tokyo, pentru că asta este situația. Sunt regulile Comitetului Olimpic Internațional.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să mergi la Tokyo din postură de turist, te sui în avion și te duci ca turist. Stai la hotel, vezi meciurile, ești foarte atent, dar pe stadion, nu!

Așa se duc doar cei care răspund de acțiune”, a mai precizat Mihai Stoichiță, prezent la Supercupa României, dintre CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT