Life

Reacția fulminantă a designerului Dana Budeanu, după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile locale 2020 în fața lui Nicușor Dan

28.09.2020 | 11:42
Reactia fulminanta a designerului Dana Budeanu dupa ce Gabriela Firea a pierdut alegerile locale 2020 in fata lui Nicusor Dan
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, susținătoare PSD și a Gabrielei Firea, a postat un mesaj uimitor pe Facebook, la scurt timp după ce a aflat că Nicușor Dan a ieșit câștigător la alegerile locale 2020pentru funcția de primar al Capitalei.

Creatoarea de modă a avut o reacție virulentă, așa cum bine a obișnuit publicul său, iar din vocabular nu au lipsit apelativele pensați și săraci, considerându-se o persoană la înălțime față de restul lumii.

ADVERTISEMENT

De altfel, designerul este personajul care a ajuns să fie urmărit de milioane de români după postările sale în ceea ce privește verdictul în modă, iar de ceva timp și cel politic. Sfera ei de lucru fiind moda, însă mai nou comentează despre tot ce se întâmplă în politica românească, în special despre alegerile locale 2020.

Dana Budeanu, reacție după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile locale 2020

Creatoarea de modă a postat pe Youtube un clip de campanie în care Gabriela Firea încerca să câștige din simpatizanții brunetei, însă, cu tot sprijinul Antena 3 sau al Danei Budeanu, care a încercat o masivă campanie pentru soția lui Pandele, aceasta a pierdut lupta pentru cel de-al doilea mandat de primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a postat un mesaj prin care a apelat la jigniri la adresa PNL și a lui Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului.

„ V-a luat-o viața razna că n-am mai postat? Hai, gata, că am aterizat în Occident și am înțeles că toți #GII sărbătoresc adunați cu pensații de la PNL ce au votat 10% din ăia cu drept de vot din București. 10% e fix șpaga care se ia la combinații.

ADVERTISEMENT

Aproape două milioane de euro pe echipe, toată presa plătită cu zeci de milioane de euro, toți fătălăii adunați pe dreapta au scos 10%.

Păi atât scot eu moca, singură, când fac pauza de 5 minute pe zi să postez pentru o săptămână. Am venit să-mi iau pantofi, că mi-ați rămas pe toate tocurile, săracilor.

ADVERTISEMENT

P.S: Alegerile nu sunt pentru bogați, Cacovidu! Vă pupă Dănuța!

P.S2: Mi-e rușine de Nicu Gigantu! Ce să-i cânte lui Nicușor?”, a scris Dana Budeanu pe Facebook, după ce a văzut rezultatul la alegerile locale 2020.

Potrivit ultimelor date de la 8:30 colectate de FANATIK, s-au numărat peste 90% din voturi, iar procentele câștigătoare sunt pentru Nicușor Dan, care a obținut 41,82% din voturi, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcție Gabriela Firea are un scor de 37,4%, indică datele provizorii.

ADVERTISEMENT