Muguruza o laudă pe Ana Bogdan după victorie: “A reuşit unele lovituri grozave”

Irina Aldea   
in Sporturi
08/04/2018, 11:00
Muguruza o laudă pe Ana Bogdan după victorie: “A reuşit unele lovituri grozave”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tenismena din Spania, aflată pe locul 3 în clasamentul WTA, se declară fericită de modul în care a evoluat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Despre reprezentanta noastră, Muguruza afirmă că“a făcut câteva erori neforţate”  în primul set, dar că“şi-a revenit în actul secund”.

“În primul set am jucat foarte bine, în timp ce ea a făcut câteva erori neforţate”, a declarat Garbine Muguruza după victoria cu Ana Bogdan. “Apoi, în setul doi şi-a revenit şi a devenit mai agresivă, reuşind unele lovituri grozave. La 2-4 nu am renunţat a lupta şi ştiu că a fost un punct important al meciului, pentru că mi-a dat mai mult control. Sunt fericită că am ştiut cum să gestionez situaţia şi să mă impun în două seturi”, a completat tenismena iberică.

Muguruza, misiune dificilă în finala de la Monterrey

0-6, 5-7 a fost scorul partidei dintre Ana Bogdan (locul 90 WTA) şi Garbine Muguruza (locul 3 WTA), după o oră şi 21 de minute. Pentru prezenţa în semifinalele turneului de la Monterrey, Ana Bogdan va fi recompensată cu un cec în valoare de 11.300 de dolari şi 110 puncte în clasamentul WTA. De partea cealaltă, Garbine Muguruza o va întâlni în finala competiţiei din Mexic pe unguroaica Timea Baboş, care a trecut în semifinale de americanca Sachia Vickery, în trei seturi, scor 1-6, 6-2, 6-2.

Închide ×