Life

Reacția Giuliei Nahmany după ce a fost umilită de Cătălin Botezatu: „Aș fi așteptat mai multă înțelegere”

01.04.2021 | 14:37
Reactia Giuliei Nahmany dupa ce a fost umilita de Catalin Botezatu As fi asteptat mai multa intelegere
ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany a reacționat după ce Cătălin Botezatu a umilit-o în cadrul emisiunii „Teo Show”, unde i-a criticat atât ținuta, cât și atitudinea pe care a avut-o în timp ce era concurentă la reality show-ul „Ferma”.

Actrița este șocată de cum s-a exprimat celebrul designer, pe care îl cunoaște de câțiva ani , și nu se aștepta la asemenea critici. Cu toate acestea, blondina nu vrea să-și schimbe părerea despre juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany a mai spus că ea alege să nu-și editeze fotografiile de pe rețelele sociale, așa cum fac multe vedete, ci încearcă să fie cât mai naturală. Aceasta s-ar fi așteptat la mai multă înțelegere din partea lui Cătălin Botezatu.

Reacția Giuliei Nahmany după ce a fost umilită de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost invitat la „Teo Show” împreună cu Raluca Bădulescu, cu care critică ținutele vedetelor. De data aceasta, Giulia Nahmany este cea care l-a „supărat” pe designer și a umilit-o într-un mod total neașteptat.

ADVERTISEMENT

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.r. la reality show-ul de la Pro TV)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a spus acesta la emisiunea de la Kanal D.

Actrița a răspuns la declarații în cadrul altei emisiuni și nu înțelege cum a putut Cătălin Botezatu să vorbească așa la adresa ei, din moment ce nu au avut niciodată neînțelegeri. Giulia Nahmany susține că nu se regăsește deloc în cuvintele cu care a descris-o creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică. 

Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții.

ADVERTISEMENT

Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!”, a declarat Giulia Nahmany la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT