News

Reacția halucinantă a îngrijitorului care a bătut un elev într-o școală din Iași. „Nu regret, acel copil e cu probleme”

Îngrijitorul care a bătut un elev într-o școală din Iași face declarații șocante. Bărbatul spune că nu regretă această faptă.
14.06.2024 | 10:20
Reactia halucinanta a ingrijitorului care a batut un elev intro scoala din Iasi Nu regret acel copil e cu probleme
Reacția halucinantă a îngrijitorului care a bătut un elev într-o școală din Iași. colaj Fanatik/ foto captură Observator
ADVERTISEMENT

Un nou caz a șocat România, zilele trecute, după ce îngrijitorul unei școli din județul Iași a bătut un elev de 12 ani. Bărbatul spune că nu regretă fapta și că minorul l-ar fi înjurat. Astfel că a decis să-i aplice o corecție.

Ce spune îngrijitorul care a bătut un elev într-o școală din Iași

Incidentul a avut loc marți, 11 iunie, la Școala Gimnazială Dumești din Păuşeşti, judeţul Iaşi. Elevul de clasa a V-a a povestit părinților, când a ajuns acasă, că omul de serviciu l-a lovit. Mama băiatului susține că victima ar fi leșinat în baia școlii după acest episod.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, îngrijitorul de 61 de ani declară că situația a fost diferită. El ar fi atras atenția mai multor copii să plece din parcul școlii destinat preșcolarilor. În acel moment, elevul de 12 ani s-a luat la ceartă cu el.

Ulterior, elevul a mers în baie, acolo unde a fost urmat de îngrijitor. Bărbatul recunoaște că l-a lovit după ce copilul ar fi ridicat mâna la el. Totodată, acesta spune că nu regretă fapta și că elevul este „copil cu probleme”.

ADVERTISEMENT

„O neînțelegere între un copil și un adult. Eu am vrut să îi trag peste față, a ridicat mâna şi i-am tras o palmă. Nu regret, nu nimica, pentru că acel copil e cu probleme”, a declarat bărbatul pentru Observator News.

De asemenea, reprezentanții conducerii de învățământ susțin că au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere. A fost surprins momentul în care cei doi intră în baie, dar după câteva secunde băiatul iese fără să pară afectat.

ADVERTISEMENT

„L-a leșinat, și-a pierdut conștiința copilul”

Mama copilului spune că școala ar încerca să mușamalizeze cazul și că băiatul s-ar fi întors acasă fiind traumatizat și în stare gravă. Femeia a sunat la 112, iar elevul a fost dus la Spitalul de Copii ”Sf. Maria”.

„Copilul mi-a venit într-o stare foarte gravă, bătut în baie. L-a leșinat, și-a pierdut conștiința copilul, s-a trezit singur, în baie, ud, înfrigurat. El, conştient săracul că se duce la ore înapoi că a cerut voie la doamna că s-a dus la baie, când s-a dus, a rugat-o pe doamna:

ADVERTISEMENT

Vă rog frumos, sunaţi-o pe mama sau daţi-mi drumul acasă că mă simt foarte rău, că m-a bătut nea Costică în baie”, a declarat mama băiatului. În acest caz a fost deschisă o anchetă. Îngrijitorul de 61 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

ADVERTISEMENT