Life

Reacția incredibilă a lui Brigitte Pastramă, după ce a luat bătaie de la soțul agresiv. Ce a putut să spună despre corecția aplicată în șaormărie

17.07.2020 | 09:36
Reactia incredibila a lui Brigitte Pastrama dupa ce a luat bataie de la sotul agresiv Ce a putut sa spuna despre corectia aplicata in saormarie
ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt a trecut prin clipe dramatice, după ce a încasat o bătăie de la soțul ei chiar în incinta șaormăriei pe care o patronează.

Afacerista a avut o reacție uimitoare după ce ce imaginile cu ea și Florin Pastramă au ajuns în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Cel mai culmea este că vedeta tv i-a motivat gestul partenerului de viață prin faptul că toată lumea se ceartă, iar imaginile sunt vechi.

Brigitte Pastramă, bătută în șaormărie

Vă reamintim că fosta nevastă a lui Ilie Năstase a primit o corecție din partea soțului în bucătăria unei șaormări pe care femeia de afaceri o administrează în zona de Sud a Capitalei. Imaginile publicate de cancan.ro cu diva în timp ce era agresată au făcut furori pe internet.

ADVERTISEMENT

Florin Pastramă a urlat din toți rărunchii la brunetă, gesticula nervos, iar la un moment dat a început să o lovească, să o târâie pe jos și să o îmbrâncească minute bune. Degeaba a intervenit o angajată în tot scandalul, căci femeia a ieșit rapid din cameră, după ce i-a întâlnit chipul furios al bărbatului.

Întrebată de click.ro despre imaginile apărut în spațiul public, Brigitte Pastramă i-a luat apărarea soțului agresiv. „ Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT

A luat bătaie și de la foștii soți

Brigitte Pastramă este la al patrulea mariaj. Ea a fost căsătorită cu Octavian Sfăt, care a decedat la 35 de ani în urma unui infarct. Omul de afaceri i-a lăsat o avere impresionantă. Apoi, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, care îi aplica destul de multe corecții și împreună cu care are o fată pe nume Sara. Apoi, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase, iar între ei au existat, de asemenea, episoade de violență. După ce a participat la Ferma Vedetelor, afacerista l-a cunoscut pe Florin Pastramă de care s-a îndrăgostit remediabil și care i-a devenit soț chiar în iulie 2019.

Brigitte Pastramăs e află într-un război și cu fiul ei, Robert, pe care îl are din căsătoria cu Octavian Sfăt. Disputa dintre cei doi este din cauza moștenirii pe care tânărul trebuie să primească.

ADVERTISEMENT

Octavian Sfăt a lăsat moștenire un apartament în Timișoara, o casă cu piscină, o vilă la Dumbrăvița, estimată la peste 500.000 de euro și un lanț de localuri de lux, la Timișoara. De altfel, Brigitte și fiul ei au primit și o sumă mare de bani, care ar fi trebuit să-i revină fiului ei.