Life

Reacția incredibilă a lui Gigi Becali după decesul lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu”

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat de moartea actorului Alexandru Arșinel. Ce a putut spune milionarul după decesul acestuia.
30.09.2022 | 07:11
Reactia incredibila a lui Gigi Becali dupa decesul lui Alexandru Arsinel Ce pierdere Toti murim mai devreme sau mai tarziu
Reacția incredibilă a lui Gigi Becali după decesul lui Alexandru Arșinel. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut o reacție incredibilă după moartea lui Alexandru Arșinel. Iată ce a declarat omul de afaceri!

Ce reacție a avut Gigi Becali după moartea lui Alexandru Arșinel

Gigi Becali a avut prima reacție după moartea lui Alexandru Arșinel și a spus că nu există o pierdere pentru că este normal ca oamenii să moară.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care mai poate fi spus în acest caz este să fie iertat de Dumnezeu, dar nu putem vorbi de o piedere pentru că oameni mor zilnic, în Ucraina, inclusiv tineri, iar actorul deja avea o vârstă, susținea Gigi Becali.

Gigi Becali a insistat că acesta este ciclul normal al vieții, iar fiecare persoană moare la un moment dat. Totuși, afaceristul din Pipera a avut de spus și cuvinte de laudă la adresa actorului, pe care l-a cunoscut personal.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel era un om bun și cald, a mărturisit Gigi Becali, conform Cancan.

“Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată?

Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte. Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă”, a spus Gigi Becali conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel, probleme de sănătate

Actorul Alexandru Arșinel s-a confruntat multă vreme cu problemele de sănătate, iar joi, 29 septembrie, trupul său a cedat.

Anunțul a fost confirmat pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan Arșinel, dar și Spitalul Universitar unde se afla internat marele actor a transmis un comunicat care dezvăluia vestea cea tristă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel era internat de mai bine de două săptămâni în spital, iar de șapte zile el era la Terapie Intensivă.

“În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.

Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea unității medicale.

ADVERTISEMENT