Reacţia incredibilă a lui Stones după Croaţia-Anglia 2-1! “O plăcere să fim învinşi”

Razvan Nicolae   
in CM 2018
12/07/2018, 00:49
Reacţia incredibilă a lui Stones după Croaţia-Anglia 2-1! “O plăcere să fim învinşi”
John Stones a oferit o declaraţie uluitoare după Croaţia - Anglia 2-1

John Stones a fost integralist în semifinala Croaţia – Anglia 2-1, iar fundaşul lui Manchester City a fost la un să marcheze în prelungirile meciului, în minutul 99, însă un fotbalist al croaţilor a scos de pe linia porţii. La finalul meciului, jucătorul de 24 de ani a oferit o declaraţie care îi va enerva pe suporterii englezi.

“Croaţia a fost, cel mai probabil, cea mai curată echipă pe care am întâlnit-o în carieră. A fost o adevărată plăcere să fim învinşi de ei. Au ajuns în finală, în timp ce noi ne pregătim pentru cel mai neimportant meci din istoria fotbalului”, a declarat John Stones la finalul meciului cu Croaţia.

Reacţia lui John Stones după Croaţia – Anglia 2-1 i-a enervat pe fanii englezi

Declaraţia fundaşului lui Manchester City a fost intens criticată pe reţelele de socializare de fanii englezi. John Stones a fost integralist în meciurile Angliei de la Campionatul Mondial 2018, excepţie făcând partida cu Belgia, din ultima etapă a fazei grupelor.

Ştirea MOMENTULUI

Vasi Geambazi nu mai e şef la FCSB! Becali: “El nu decide nimic”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×