News

Reacția incredibilă a tatălui preotului bătăuș din Bacău, după ce i-a aplicat corecții soției în stradă

07.08.2020 | 08:07
Reactia incredibila a tatalui preotului bataus din Bacau dupa ce ia aplicat corectii sotiei in strada
Reacția incredibilă a tatălui preotului bătăuș din Bacău, după ce i-a aplicat corecții soției în stradă. Sursa foto: proteriabacau.ro
ADVERTISEMENT

Tatăl preotului din Bacău care i-a aplicat corecții fizice soției sale în plină stradă a avut o reacție surprinzătoare legată de acest eveniment.

Acesta nu i-a luat în niciun moment apărarea fiului și a spus că orice faptă necugetată făcută de un slujitor al bisericii, mai ales de către fiul său, este de condamnat.

ADVERTISEMENT

Cuvintele preotului au fost spuse chiar în fața enoriașilor, la ultima slujbă pe care acesta a susținut-o, chiar în biserica unde slujește alături de fiul său.

Ce spune tatăl preotului bătăuș din Bacău, după ce fiul său și-a agresat soția în stradă

Mijlocul acestei săptămâni a oferit imagini greu de descris în Bacău, acolo unde un preot din oraș a fost surprins când își agresa soția care se afla cu copilul în brațe, chiar pe stradă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, filmarea cu bărbatul agresiv față de soție a fost postată pe internet și a revoltat opinia publică. În imagini se vede cum bărbatul își bruschează și își trage de păr propria soție.

Preotul agresor din Bacău slujeşte la aceeași biserică cu tatăl său. Într-o cuvântare ţinută după slujbă, părintele Ioan Palur îi roagă pe enoriaşi să îi ierte fiul:

ADVERTISEMENT

”E fiul meu şi îmi dau seama că a făcut o greşeală. Un moment necugetat la care nici eu nu m-am aşteptat. O să auziţi multe comentarii, sunt oamenii răi care aruncă cu pietre în slujitorii bisericilor, numai un motiv cât de mic să găsească şi atunci face înconjurul lumii.

Şi cu siguranţă s-a făcut înconjurul pământului pentru un act necugetat făcut de fiul meu. Este de condamnat orice procedură şi orice lucrare sau orice necugetare a unui slujitor al bisericii noastre cu atât mai mult dacă este făcută de către fiul meu”, a spus bărbatul, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Părintele preotului bătăuș explică gestul fiului

Părintele Ioan Palaur mai spune că acest episod l-a afectat foarte mult și explică de unde a pornit conflictul.

”Eu am vorbit şi la Episcopie, peste tot am vorbit. Pe orice părinte îl doar cel mai mult, când eşti tată şi vrei să fie bine şi când un copil te poate distruge. Au avut o ceartă între dânşii şi probabil când unul nu ascultă de altul asta s-a întâmplat”, a continuat el, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT