Life

Reacția înduioșătoare a doi bunici români care zboară pentru prima dată cu avionul. „Am urcat?”

Doi bunici care zboară pentru prima dată cu avionul le-au câștigat inimile românilor. Bunica și-a făcut cruce și a privit fascinată pe fereastră.
01.07.2024 | 21:43
Reactia induiosatoare a doi bunici romani care zboara pentru prima data cu avionul Am urcat
Doi bunici care au mers pentru prima dată cu avionul i-au emoționat pe români. Sursa foto: colaj Fanatik/ TikTok
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Giurgiu a publicat pe TikTok imaginile care au înduioșat zeci de mii de persoane. Doi bunici zboară pentru prima dată cu avionul și sunt fascinați, emoționați și speriați, precum doi copii.

Doi bunici care zboară pentru prima dată cu avionul a câștigat inimile românilor

Bogdan, un tânăr din Giurgiu, a publicat unele dintre cele mai emoționante imagini de pe TikTok-ul românesc. I-a dus pe bunicii săi în prima lor vacanță cu avionul și a filmat totul, spre bucuria internauților.

ADVERTISEMENT

Imediat ce avionul se pune în mișcare pentru decolare, bunica, entuziasmată, întreabă: „Am urcat?”. Nu-și poate lua privirea de pe geam, în ochii săi mari citindu-se încântarea.

La un moment dat, asemenea multor persoane de vârsta ei, pentru care credința reprezintă un stâlp important, își face cruce și așteptă să vadă ce se mai întâmplă în vacanța în care nepotul îi duce.

ADVERTISEMENT

Bunicul pare că așteaptă cu nerăbdare să ajungă în Grecia, sau cel puțin să se termine zborul cu avionul. Căci, din gesturile sale, se poate observa faptul că este speriat, ținându-se tot timpul de centură.

„Ce curaj or fi având piloţii ăştia”, a mai remarcat bunicuța pe măsură ce admira peisajele. Imaginile cu cei doi bunici au devenit rapid virale, și aproape 100 de mii de persoane le-au apreciat.

ADVERTISEMENT

„Ca doi copii”

Nu este singurul clip cu cei doi bunici. De fapt, Bogdan Traistă i-a făcut vedete în meniul online, împărtășind pe internet numeroase videoclipuri alături de bunicii săi, spre bucuria românilor.

Și de data aceasta, a stârnit o mulțime de reacții. Au fost persoane care i-au mărturisit, în secțiunea de comentarii, că imaginile cu cei doi bunici care zboară pentru prima dat cu avionul le-au trezit amintiri.

ADVERTISEMENT

„Ca doi copii sunt”, „Când a decolat și-a făcut cruce, oameni cu frică de Dumnezeu! Generația lor, cea mai de bun gust și simțiți oameni, să fiți sănătoși cu toții și multe aprecieri pentru ceea ce faci pentru ei!”.

„Ești cel mai bogat om din lume”, „Bunica e curajoasă. Bunicul e speriat, săracul…”, „ți mulțumesc mult pentru acest clip. Eu am peste 20 de ani de când mi-am pierdut primul bunic. Clipul tău m-a ajutat să deblochez un izvor de doliu pe care îl țineam ascuns în spatele furiei zilnice”, sunt doar o parte din comentariile primite.

Aventura lor poate fi urmărită pe canalul dedicat creat experiențelor cu bunicii. Pe contul bogdansibunica, tânărul este activ și împărtășește tot felul de momente emoționante și experiențe de neuitat.

ADVERTISEMENT