Sport

Reacția lui Adrian Mititelu Jr. după plângerea penală făcută de U Craiova: „S-au înființat în 2013! Poate îmi iau și eu 10 ani de închisoare”

Adrian Mititelu continuă războiul cu rivala din oraș după plângerea penală făcută de U Craiova.
24.08.2021 | 22:16
Reactia lui Adrian Mititelu Jr dupa plangerea penala facuta de U Craiova Sau infiintat in 2013 Poate imi iau si eu 10 ani de inchisoare
ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt departe de a se fi liniștit în Bănie, iar disputa dintre cele două formații din oraș continuă, iar Adrian Mititelu Jr., patronul lui FC U Craiova 1948, a oferit un nou atac.

Echipa lui Mihai Rotaru s-a plâns de faptul că echipa lui Adrian Mititelu folosește denumiri și însemne identice cu cele pe care le dețin aceștia.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Adrian Mititelu Jr după plângerea penală făcută de U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a reacționat dur după ce echipa lui Mihai Rotaru a depus plângere penală împotriva formației patronate de tatăl său:  „O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. 

Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu Steaua București. 

ADVERTISEMENT

La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește U Craiova 1948 Club Sportiv SA.

Păi, și ce, vi se pare că e absurd ca în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal? Vi se pare anormal, scrie pe site-ul LPF treaba asta?”.

ADVERTISEMENT

„Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa. Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate fac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo. Bine, în România mori cu dreptatea în mână, poți să te aștepți la orice”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., la TV DigiSport.

„Ce marcă au ei? Că au apărut în 2013!”

„Noi am fost dezafiliați, băgați în faliment, s-a făcut altă echipă cu denumirea noastră. Noi ne numim acum „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, din 2017.

ADVERTISEMENT

În 2018, ca să creeze confuzie ei, nu noi, și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră: Universitatea Craiova 1948 Club Sportiv SA, și ei spun că ne folosim de marca lor. 

Păi, ce marcă au ei? Că au apărut în 2013. Eu știam că Mihai Rotaru a primit milioane de euro despăgubire, nu a plătit mărci. Acum are și mărci”, a continuat Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a fost supărat și pe ultimul meci al echipei lui Adrian Mutu, pierdut în fața celor de la Mioveni, scor 0-1. Nu a fost supărat pe echipa sa, cât pe stilul de joc al adversarilor:

„Sunt oameni care pun echipe pe două linii și doar atât joacă. Poate ajunge Mioveni pe locul 6 și prinde după loc de Europa, iar după spunem din nou că fotbalul românesc e jos”.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: