Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția lui Alex Chipciu, după ce l-a “demis” pe Dică de la FCSB. Video exclusiv

Alexandru Chipciu (33 de ani) a dezvăluit secretul victoriei lui U Cluj cu FCSB și l-a criticat dur pe fostul său antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu.
01.11.2022 | 13:56
Reactia lui Alex Chipciu dupa ce la demis pe Dica de la FCSB Video exclusiv
3 milioane de euro a încasat FCSB de la Anderlecht pentru transferul lui Alex Chipciu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chipciu, ultimul transfer al Universității Cluj, a intervenit în direct la a treia ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde a dialogat cu Florin Gardoș, fostul său coleg de la FCSB.

„Rechinul” Chipciu răsucește cuțitul în rana FCSB-ului după victoria cu 2-1: „Știam că o să vină momente când nu o să mai câștige cu 3,4-0”

Alexandru Chipciu a fost extrem de motivat în meciul cu FCSB și e de părere că Universitatea Cluj a jucat mult mai bine decât echipa lui Nicolae Dică: „Acum s-au mai decantat lucrurile, dar nici acum nu pot să fiu 100% sigur de un lucru anume. Nici Steaua nu a fost la un nivel bun ieri, dar noi am făcut o partidă foarte, foarte bună. N-au avut intensitate. Dacă eram în 11 oameni cred că mai puteam să dăm goluri”. VEZI VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Chipciu a fost atât de fericit pentru victorie, încât a vrut să vadă din nou meciul: „Am revăzut meciul când am ajuns acasă. Ne-am creat multe ocazii și publicul ne-a ajutat mult. E fantastic să joci cu 20.000 de oameni în tribune. Asta cred că a făcut diferență. Meritele trebuie să fie totuși ale noastre. Echipele mici așteaptă astfel de meciuri ca niște rechini. Doar despre ele se vorbește. Am avut entuziasm, dar contează foarte mult publicul”.

Cu toate acestea, fostul mijlocaș al FCSB, e convins că jocul ar fi fost diferit dacă nu s-ar fi disputat meciul cu Anderlecht: „Și faptul că ei au jucat cu Anderlecht și noi credeam că nu mai e ce a fost, deși au jucători în naționala Belgiei. Ei s-au autodepășit în meciul ăla clar și probabil au fost puțin obosiți”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, „rechinul” Chipciu e de părere că Universitatea Cluj ar fi putut câștiga mult mai clar: „Mă uitam ieri la Mioveni – Hermannstadt. Puțină lume în tribune, terenul așa și așa…N-are cum să fie fotbal de calitate și entuziasm. Ieri am avut toate astea. Dacă ne ieșeau toate, scorul putea fi mai mare.

Noi și la București am jucat bine cu ei. Țin minte când eram la Steaua și câștigam campionate, simțeam că oamenii nu apreciază. Știam că o să vină momente când nu o să mai câștige cu 3,4-0 și o să ne regrete. Ăsta e sentimentul meu. Și la națională la fel. Și suporterii ne criticau. Așa se întâmplă în fotbal”, a mai spus Chipciu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Chipciu plânge cu un ochi pentru Dică și râde cu celălalt pentru Andrei Prepeliță: „E fratele meu, colegul meu de cameră. Sper să facă rezultate bune”

FANATIK a anunțat că Andrei Prepeliță e în pole position pentru a o prelua pe FCSB după plecarea lui Nicolae Dică, iar Chipciu a comentat ultimele evenimente: „Mie îmi pare rău pentru Dică. Mi-a fost idol cât am fost copil. La Pitești mai venea la școala de fotbal. Apoi a fost antrenor secund la Steaua. Ei mai bat două trei-meciuri și sunt în play-off. E posibil orice. De ce să nu poată să ia campionatul?”.

Fostul antrenor al lui FC Argeș a fost extrem de apropiat de Chipciu: „Prepe e fratele meu. Colegul de cameră de FCSB și la națională. Am îmbătrânit, ce să mai fac la Steaua? El a demonstrat la FC Argeș. A luat o echipă care era pe ultimul loc în campionat, a fost aproape de play-off și apoi a calificat-o cu un lot și investiții care nu erau de play-off. Sper să facă rezultate bune. Eu vorbesc cu el. 

ADVERTISEMENT

Dică a calificat echipa în grupe după atâția ani. Și anul trecut se spunea la fel că nu mai au șanse și eram la 12 puncte de ei. Nu i-am simțit la cel mai înalt nivel. Cred că va conta experiența echipelor mari. În play-off poți să iei șase puncte cu orice dintre echipe. Eu cred că a contat enorm că au jucat cu Anderlecht în Europa”.

ADVERTISEMENT