ADVERTISEMENT
Life

Reacția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună. Ce a spus fostul războinic

Reacția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună, a fost una neașteptată.
Autor: Andreea Stanaringa | 15.07.2021 | 23:25
Reacția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună. Ce a spus fostul războinic
Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Albert Oprea și Simona Hapciuc de la Survivor România s-au fotografiat în ipostaze care dau de înțeles că ar forma un cuplu. Alin Sălăjean a reacționat după ce a văzut imaginile cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Acum că sezonul doi a ajuns la final, cu victoria lui Zannidache, au început să se nască adevărate prietenii între foștii Faimoși și Războinici.

Simona Hapciuc și declarațiile dintre ea și Albert au atras atenția internauților, dar și a foștilor concurenți.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună

Alin Sălăjean a reacționat după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună. Mai mult, cei doi și-au făcut și declarații de dragoste, semn că între ei ar exista sentimente mai puternice decât o simplă prietenie.

În secțiunea de comentarii, Alin Sălăjean le-a scris celor doi că aștepta această fotografie și că sunt amândoi „încântători”.

ADVERTISEMENT

„Această poză o așteptam! Încântători!”, a scris Alin Sălăjean la fotografia postată de Simona Hapciuc.

Albert i-a comentat fostei faimoase „Love you (n.r. Te iubesc)”, însoțit de mai multe inimioare. La rândul ei, Simona i-a spus că îl iubește mai mult („Love you more”), alături de o inimioară.

ADVERTISEMENT

Comentariul lui Alin Sălăjean le dă de înțeles internauților că acesta se aștepta ca cei doi să ajungă să formeze un cuplu dacă, într-adevăr, există sentimente de iubire între ei.

Alin Sălăjean, reacție după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună
Alin Sălăjean, reacție după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună. Sursa foto: Instagram

O altă admiratoare a fostei faimoase a scris un comentariu care le provoacă și mai multă confuzie internauților. „Să vă fie de bine…Și să vă țină iubirea mereu”, a fost comentariul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii au fost șocați să-i vadă în această ipostază, mai ales că Simona Hapciuc are 31 de ani, în timp ce Albert Oprea are 24.

„E o glumă sau?”, „Nu e prea mic pentru tine?”, „Și-a găsit bărbatul la Survivor”, „Adică aveți o relație?”, au mai scris internauții.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, susținut de Simona Hapciuc

Albert Oprea a fost susținut de Simona Hapciuc după ce a fost eliminat din competiție, chiar înainte de semifinale. Blondina are o părere foarte bună despre el, așa cum a declarat recent pe rețelele sociale.

Fosta concurentă a avut contul de Instagram închis o perioadă, iar Albert a reușit să o convingă să și-l deschidă. Deși au fost în echipe adverse în competiție, se pare că lucrurile stau cu totul altfel în realitate.

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram!

A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă, cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, spunea vedeta pe InstaStory.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!