Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Reacția lui Bănel Nicoliță când a auzit de oferta fabuloasă primită de Marius Marin: „A căzut de pe scaun! A leșinat și a început să plângă”

Oferta primită de Marius Marin în timpul lui Euro 2024 l-a dat pe spate pe Bănel Nicoliță, la propriu! Fostul internațional a căzut de pe scaun în direct
02.07.2024 | 09:00
Reactia lui Banel Nicolita cand a auzit de oferta fabuloasa primita de Marius Marin A cazut de pe scaun A lesinat si a inceput sa planga
Reacția lui Bănel Nicoliță când a auzit de oferta fabuloasă primită de Marius Marin: „A căzut de pe scaun! A leșinat și a început să plângă” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate oferta colosală pe care a primit-o Marius Marin în timpul Campionatului European. Propunerea de transfer pentru „închizătorul” român l-a dat pe spate, la propriu, pe Bănel Nicoliță.

Oferta uluitoare primită de Marius Marin l-a dat pe spate pe Bănel Nicoliță: „Scria cu creta pe jos”

Site-ul nostru a aflat că echipa care îl dorește pe Marius Marin este Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, aceeași care îl dorește și pe selecționerul Edi Iordănescu. Arabii sunt dispuși să plătească 1.000.000 de euro pentru transferul său de la Pisa și să îi ofere mijlocașului, în trei ani de contract, 4.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Da, oferta e de la Al Wahda, cu patru milioane de euro, într-un contract pe trei ani”, a spus Remus Răureanu, la FANATIK LA EURO. „Stați puțin să îl luăm pe Bănel de pe jos. Stai să îl strâng pe Bănel. Hai, Bănel, ridică-te”, s-a amuzat Horia Ivanovici.

„Spune-i să se ridice că deocamdată Pisa a spus pas”, a completat Cristi Coste. „Deci, Bănel s-a prăbușit când a auzit că până și Marin, de la închidere, poate să ia patru milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Când a auzit Bănel că până și Marin, care doar mătură pe acolo, bine, a făcut-o ok la Euro, dar când a auzit că până și Marin poate să ia patru milioane de euro, a leșinat.

A început să plângă. A început să scrie cu creta pe jos. ‘De ce nu m-am născut și eu acum?’. Bă, Remus, bă Cristi, cum să iei jucător la închidere din România, Liga 2, patru milioane de euro pe trei ani salariu? Sunteți nebuni? Zici că plouă cu bani la ăia”, a continuat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cotat în prezent de transfermarkt.com la 1.300.000 de euro, Marius Marin joacă în străinătate din 2016, atunci când a făcut pasul de la juniorii lui Poli Timișoara la Sassuolo. De atunci a tot fost împrumutat la Catanzaro și la Pisa.

Formația din Serie B l-a cumpărat definitiv în iulie 2019, când a plătit 400.000 de euro pentru transferul său de la Sassuolo. În cele cinci sezoane petrecute la Pisa, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a jucat 209 meciuri, a marcat 6 goluri și a oferit 10 assist-uri. În campionatul trecut, Pisa a terminat pe locul 13.

ADVERTISEMENT

CV-ul lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță (39 de ani) are toate motivele să regrete că n-a prins perioada în care fotbaliștii se transferă pe sume colosale în zona Golfului. Cu toate astea, fostul internațional, care a jucat cu România la Euro 2008, a evoluat la echipe importante în carieră.

După cei șase ani petrecuți la Steaua, fostul jucător de bandă dreaptă a jucat în străinătate la Saint-Etienne și Nantes. Cu „verzii”, Bănel a câștigat o Cupă a Ligii, în sezonul 2012-2013.

ULUITOR! OFERTA COLOSALA primita de UN TRICOLOR DIRECT LA EURO 2024!

ADVERTISEMENT
8.50 este COTA Betano pentru pronosticul „1 solist” la România - Olanda în optimile EURO 2024