Fotbal international

Reacția lui Bayern Munchen după ce Kingsley Coman a anunțat că se retrage la 22 de ani

11.12.2018 | 21:39
Reactia lui Bayern Munchen dupa ce Kingsley Coman a anuntat ca se retrage la 22 de ani

Până la vârsta de 22 de ani, Kingsley Coman a jucat deja la unele dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume: PSG, Juventus Torino și Bayern Munchen. Jucătorul trece însă printr-o perioadă grea din cauza accidentărilor și a anunțat recent că intenționează să se retragă în cazul în care recidivează. Reacția clubului Bayern Munchen nu a întârziat, președintele Karl-Heinz Rummenigge fiind de părere că francezul nu trebuie să se grăbească.

“A fost un an dificil. Ultima oară când m-am accidentat am simţit ca şi cum se terminase totul pentru mine. Sper să nu mai trăiesc aşa ceva în viitor. Destul e destul. Nu voi accepta să mă operez pentru a treia oară. Înseamnă că piciorul meu nu este făcut pentru un asemenea nivel. O să încep o nouă viaţă, una anonimă”, a declarat mijlocașul lui Bayern, care nu a reușit să se impună pe Allianz Arena din cauza accidentărilor din ultimii ani.

Președintele lui Bayern Munchen a reacționat după anunțul lui Kingsley Coman

“L-aş sfătui să nu se lase dus de val şi să nu se gândească la un final de carieră. În fotbalul de astăzi, care este foarte rapid şi, uneori, foarte agresiv, nu poţi evita accidentările şi să fi indisponibil o perioadă. Cel mai important lucru este să-şi revină cu moralul”, a fost reacția venită la scurt timp din partea președintelui clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge.

Kingsley Coman a ratat 70 de meciuri de când a venit la Bayern din cauza accidentărilor, 17 dintre acestea fiind în actuala stagiune. Francezul este cotat la 50 de milioane de euro pe piața transferurilor. A jucat în 130 de meciuri în întreaga sa carieră, reușind să marcheze de 18 ori și să dea 24 de pase decisive. La echipa națională a Franței are 15 selecții și un singur gol.