Fotbal intern

Reacția lui Bogdan Vintilă după FCSB – Dinamo 1-0: „Până nu vine alt antrenor, eu conduc echipa”. Ce spune Dennis Man de un transfer în Anglia

08.07.2020 | 22:35
Reactia lui Bogdan Vintila dupa FCSB  Dinamo 10 Pana nu vine alt antrenor eu conduc echipa Ce spune Dennis Man de un transfer in Anglia
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat și a doua manșă a semifinalelor Cupei României împotriva lui Dinamo, calificându-se lejer în finală, după 4-0 la general.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, după care partida s-a derulat fără prea multe emoții pentru elevii lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii FCSB-ului au fost bucuroși de calificarea în finala Cupei României și speră să câștige competiția, care ar mai salva din sezonul slab făcut de aceștia. Bogdan Vintilă a vorbit la finalul meciului cu Dinamo din semifinalele Cupei României, însă nu a vurt să discute despre posibila sa înlocuire cu Toni Petrea.

Reacția lui Bogdan Vintilă în privința plecării de la FCSB

Actualul tehnician al FCSB-ului a vorbit despre situația sa la vicecampioana României și nu știe dacă va fi schimbat sau nu.

ADVERTISEMENT

„Suntem bucuroși pentru victorie, iar calificarea mai estompează din amărăciunea ultimelor meciuri. Pe Vlad și pe Moruțan i-am menajat pentru următorul meci.

Vom aborda următorul meci cu Craiova la victorie. Orice jucător care pleacă pe o sumă de bani e bine venit și ne bucurăm că putem face fotbaliști care sunt doriți în străinătate. Sper să se concretizeze.

ADVERTISEMENT

Până în momentul în care conducerea vine cu un antrenor nou, eu sunt cel care pregătesc echipa, asta le-am spus și jucătorilor. Când va fi ceva oficial nu o să mă opun. Îmi face plăcere să lucrez la FCSB și voi vedea ce voi face mai departe”, a mai spus Bogdan Vintilă.

Ce spune Dennis Man despre un transfer în străinătate

Dennis Man s-a bucurat de victoria cu Dinamo, dar vrea să rămână cu capul pe umeri și nu se gândește încă la un transfer în Anglia: „Nici nu mă gândesc, discuții au fost și vor fi, dar eu trebuie să rămân cu capul pe umeri, iar dacă Dumnezeu mă ține sănătos, cu atât mai bine.

ADVERTISEMENT

Cred că în orice campionat aș merge aș avea nevoie de un timp de adaptare, eu încerc să mă antrenez cât mai bine”.

Jucătorii FCSB-ului au vorbit imediat după victoria cu Dinamo, 1-0, fiind bucuroși de calificarea în finala Cupei României și încrezători pentru partida din campionat cu Universitatea Craiova.

Adrian Petre s-a descătușat după golul cu Dinamo: „E important pentru mine că am reușit să marchez după atâtea meciuri în care am ratat foarte mult. Asta ne-am propus, să dăm gol repede și să terminăm meciul din primele minute.

Știm că va fi greu în finala Cupei, dar trebuie să mergem încrezători și să o câștigăm. Eu nu mi-am pierdut niciodată încrederea în mine.Eu cred că Mihai Pintilii se va adapta, dar nu știu ce să spun”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 4,25 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: