Reacţia lui Burleanu după ce Dragnea îl susţine pe Lupescu

Eduard Popa   
in Stiri sportive
16/04/2018, 11:17
Reacţia lui Burleanu după ce Dragnea îl susţine pe Lupescu

„Nu am nicio emoţie după aceste declaraţii. Sunt convins că vom câştiga. În 2014 mi-a fost pusă eticheta că am fost pus politic la FRF. Şi-au dorit un om care să vină din afara fotbalului în urmă cu patru ani. Nu a existat nicio probă că m-am întâlnit cu vreun lider politic. După ieşirea lui Gică Popescu din cursă au avut şi alte variante pentru alegeri”, a spus Burleanu, la Pro X.

Reacţia preşedintelui FRF vine după ce Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi al partidului care deţine majoritatea parlamentară a anunţat că îl susţine pe Ionuţ Lupescu în cursa pentru conducerea Federaţiei. Vezi mai multe detalii aici

Burleanu: „Nu am avut nicio întâlnire”

Acuzat în trecut că a fost numit politic la Casa Fotbalului, Burleanu neagă vehement acest lucru. Mai mult, acesta infirmă povestea fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, care susţine că Burleanu a venit în vizită cu o seară înainte de alegeri. „Nu am avut decât o întâlnire cu Dumitru Dragomir pe stadion la Buftea, l-am salutat şi mi-am văzut mai departe de treabă. Nici Chivorchian nu s-a văzut cu domnul Dragomir, pentru că nu are voie. Domnul Dragomir ori blufează, ori de la o vârstă”, a mai spus Burleanu, la Pro X.

Închide ×