Sport

Carlos Alcaraz, reacție emoționantă după finala Roland Garros 2024: „Abia așteptam să ajung acasă să mă uit la TV. Acum câștig trofeul”

Carlos Alcaraz a oferit prima reacție după ce a reușit să câștige finala de la Roland Garros împotriva lui Alexander Zverev, scor 3-2.
09.06.2024 | 21:02
Carlos Alcaraz reactie emotionanta dupa finala Roland Garros 2024 Abia asteptam sa ajung acasa sa ma uit la TV Acum castig trofeul
Carlos Alcaraz a câștigat în premieră Roland Garros, al treilea titlu de Grand Slam pentru el. Sursă foto: X Roland Garros
ADVERTISEMENT

Jucătorul de tenis iberic a fost în extaz pentru că a reușit să cucerească trofeul, în urma unei finale dramatice, felicitându-l pe adversarul său. Carlos Alcaraz are doar 21 de ani și are deja trei titluri de „Grand Slam” pe trei suprafețe diferite.

Reacția lui Carlos Alcaraz după ce a câștigat Roland Garros

Carlos Alcaraz a oferit prima reacție după ce a câștigat finala de la Roland Garros în fața lui Alexander Zverev, fiind în extaz pentru performanța reușită: „În primul rând, vreau să-l felicit pe Zverev pentru nivelul de joc arătat de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

A ajuns la un nivel extraordinar și luptă din greu în fiecare meci. Știu prin ce ai trecut în ultimii ani, ai avut acea accidentare urâtă, dar ai ajuns într-o finală chiar aici. Sunt convins că la felul în care ai muncit, vei câștiga cu siguranță un trofeu de Grand Slam.

Îi mulțumesc echipei mele pentru munca titanică depusă alături de mine. Mai ales după Madrid nu mă simțeam bine, erau multe dubii după acel turneu. Sunt recunoscător să am echipa pe care o am. Toți din echipa mea sunt cu toată energia pentru a mă ajuta. Datorită vouă sunt aici!”.

ADVERTISEMENT

„De când eram mic visam să joc aici!”

„Vreau să îi mulțumesc familiei mele! Mi-am dorit să am mai mulți membri ai familiei aici lângă mine. Chiar dacă nu toți sunt prezenți, știu că am suportul lor de acasă. Când eram mic, abia așteptam să ajung acasă și să mă uit la TV, la turneul de la Roland Garros.

Astăzi am reușit să câștig turneul, e un vis împlinit. Mulțumesc tuturor care fac posibil ca acest turneu să se desfășoare în cele mai bune condiții. Vă mulțumesc tuturor!”, a continuat Carlos Alcaraz.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc publicului! A fost un parcurs frumos de la început până la final. Vă mulțumesc pentru suportul pe care l-ați arătat constant chiar și la antrenamente, nu doar la meciuri. Vă mulțumesc enorm!”, a mai spus Carlos Alcaraz.

„Îl felicit pe Carlos. Să câștigi atâtea la doar 21 de ani… este ceva fantastic! Nu pot decât să te aplaud, îți felicit și echipa, ați fost prea buni astăzi. Mă bucur pentru voi… poate că nu chiar astăzi, dar în general mă bucur pentru voi.

ADVERTISEMENT

A fost o călătorie lungă, am fost aproape astăzi, dar nu am reușit să câștig trofeul, însă știu că voi reuși într-o zi să-l ridic. Multe mulțumiri publicului pentru ce a făcut în ultimele două săptămâni.

E incredibilă atmosfera! Îmi place să joc pe acest teren și mă voi întoarce anul următor!”, a fost și mesajul transmis la finalul meciului de către Alexander Zverev.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită