Fotbal international

Reacția lui Chiellini când a aflat de transferul lui Ronaldo: “Băi, e imposibil!” Video

31.07.2018 | 13:39
Reactia lui Chiellini cand a aflat de transferul lui Ronaldo Bai e imposibil Video

Transferul lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino este mutarea anului în fotbal. Legătura dinte Cristiano și clubul spaniol era atât de puternică încât mulți nu au crezut când au auzit că portughezul va juca la campioana Italiei din sezonul viitor. Probabil cea mai tare reacție a avut-o chiar unul dintre actualii săi colegi de la Juve, Giorgio Chiellini. Acesta a avut nevoie de timp pentru a se convinge că totul este real.

“Prima oară le-am spus prietenilor `Băi, e imposibil`. După care au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri şi am zis că poate e posibil. Apoi, după câteva zile, am vorbit cu directorul nostru care mi-a spus că totul este real. Juventus a crescut de la an la an. Aveam nevoie de un campion precum Cristiano. Suntem nerăbdători şi pregătiţi să jucăm cu el. Toată lumea din club e pregătită să îmbunătăţească lucrurile după venirea lui. Sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Giorgio Chiellini pentru ESPN.

Transferul lui Ronaldo a fost mutarea anului în fotbal

Între timp, Cristiano Ronaldo și-a încheiat vacanța și s-a stabilit la Torino. Portughezul s-a prezentat la antrenamentele echipei, alături de colegii Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Juan Cuadrado, Douglas Costa și Rodrigo Bentancur, care au beneficiat de o vacanță prelungită, după efortul depus la Campionatul Mondial 2018. Restul colegilor se află în Statele Unite ale Americii pentru Champions Cup.

Starul lui Juventus va avea o viață de vis la Torino

Pentru a fi siguri că nimic nu îi lipsește la Torino și că gândul îi stă doar la fotbal, oficialii lui Juventus sunt dispuși să îi facă toate poftele lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a primit două vile în una dintre cele mai bune zone ale orașului. Cele două locuințe de lux se află în aceeași curte și au piscină și sală de fitness. Casele în care locuiște Cristiano Ronaldo nu pot fi văzute de departe, fiind înconjurate de o pădure care o fac aproape imposibil de observat. În același timp, locuințele luxoase sunt foarte aproape de centrul orașului Torino și se pare că acest lucru i-a câștigat imediat inima starului portughez. În plus, fotbalistul se bucură de o priveliște de neegalat: are dealuri într-o parte, în timp ce pe cealaltă parte trece un râu. Presa din Italia scrie că vilele lui Ronaldo sunt poziționate astfel încât se poate spune că acesta “are orașul Torino la picioarele sale.”

De câteva zile, nimeni nu mai are acces în zonă, drumul privat care duce la casele de lux fiind păzit în permanență de un agent care direcționează trecătorii. Terenul pe care sunt amplasate clădirile este în apropiere de Gran Madre, unul dintre simbolurile orașului. Ronaldo are astfel la dispoziție baruri și restaurante, în caz că vrea să ia masa în oraș. Tototdată, este vecin cu John Elkann, președintele gigantului Fiat-Chrysler și în același timp sponsorul lui Juventus. Pentru a ajunge la cele două case, trebuie să străbați drumul plin de curbe în ac de păr, dar care îți oferă o priveliște de nedescris.