Fotbal international

Reacția lui Chipciu după primul gol marcat la Sparta Praga: “E greu, mă simt ciudat!”

20.08.2018 | 12:38
Reactia lui Chipciu dupa primul gol marcat la Sparta Praga E greu ma simt ciudat

Alexandru Chipciu a marcat primul gol în tricoul celor de la Sparta Praga, în partida terminată la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu cu Pribram. Ehipa la care mai joacă și Florin Niță, Bogdan Vătăjelu și Nicușor Stanciu nu a reușit să învingă, deși a jucat în superioritate numerică din minutul 42. Chipciu a marcat din pasa lui Stanciu, iar după meci a declarat că se simte ciudat și ca și cum nu ar fi marcat deloc.

“Am fost fericit atunci când am înscris, dar acum mă simt ca și cum n-aș fi dat niciun gol. Nu poți să fii fericit după un asemenea meci. E greu, mă simt ciudat. Am avut 30 de ocazii de gol, am avut meciul în mână și în cele din urmă am fost egalați. E ciudat! E imposibil să ratezi 30 de ocazii. Ei cred că au avut o ocazie sau două și au înscris de două ori. E dificil în aceste momente, pentru că trebuie să câștigăm asemenea meciuri. Trebuia să marcăm 3-4 goluri, dar așa e fotbalul și cred că și acesta este unul din motivele pentru care este așa frumos”, este reacția lui Chipciu după primul gol marcat la Sparta Praga.

Fostul jucător al FCSB-ului a dat lovitura și a reușit să marcheze pentru echipa lui în minutul 69, când tabela de marcaj arăta 1-1. “Nu cred că eficiența a fost o problema noastră. Cred că problema noastră a fost că nu am știut să ne apărăm cu toată echipa. Ne-am gândit că avem 2-1 și un om în plus și că vom obține victoria așa că am redus motoarele un pic. Am plătit pentru asta și în loc de 3 puncte am luat doar unul singur”, a mai spus Chipciu.

Reacția lui Chipciu după primul gol marcat la Sparta Praga

În partida Slavia Praga – Pribram, Oaspeții au fost cei care au deschis scorul. Miroslav Slepicka a marcat și Pribram se gândea deja la o mare surpriză. Până la pauză însă, Sparta Praga a restabilit egalitatea. Guelor Kanga a înscris din penalty. În actul secund, Chipciu a reușit un super gol. A primit o pasă de la Stanciu, a intrat în partea dreaptă a terenului și a reușit să-l păcălească pe portarul advers cu un șut la colțul opus. Până la urmă nu s-a terminat bine pentru Sparta care a fost egalată, deși evolua în superioritate numerică.

Pentru Sparta au jucat: Niță – Chipciu, Kaya, Radakovic, Costa – Stanciu, Kanga, Frydek, Plavsic – Sural , Tetteh. Rezerve: Heka, Kulhanek, Sacek, Stetina, Vacha, Vătăjelu, Vukadinovic. De partea cealaltă, la Pribram au jucat: Svenger – Novy, Nitriansky, Tregler, Skacel – Fantis, Kvet, Matousek, Kilian, Rezek – Slepicka. Rezerve: Antwi, Hlupik, Katidis, Keita, Koci, Prucha, Soldat.

Sparta Praga a făcut 13 puncte după cinci jocuri disputate în campionatul Cehiei. Florin Niță, Alexandru Chipciu și Nicușor Stanciu au fost titulari pentru Sparta în meciul cu Pribram încheiat cu scorul de 2-2. Bogdan Vătăjelu a intrat în minutul 66. Viktoria Plzen este singura formație din Cehia în acest sezon care a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum. Sparta Praga va juca etapa următoare în deplasare cu Bohemians.