News

Reacția lui Clotilde Armand la zvonurile despre refuzul validării sale la Primăria Sectorului 1

12.10.2020 | 20:47
Reactia lui Clotilde Armand la zvonurile despre refuzul validarii sale la Primaria Sectorului 1
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand a venit cu o primă reacţie după ce în spaţiul public s-a vehiculat că aceasta nu a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1.

Liderul USR a lămurit situaţia şi a declarat că singura „problemă” este că social-democraţii vor plăti pentru „dezmăţul” lor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ținut să reamintească greșelile făcute de PSD, conform romaniatv.net.

Clotilde Armand: „Este dramă mare prin PSD”

„Multe titluri de “presă” astăzi informează fals oamenii că se reiau alegerile în sectorul 1 sau că nu am fost validată primar al sectorului 1. Avocatul fostului primar pesedist plătit din banii primăriei să-l apere pe fostul primar pe persoană fizică apare pe la televiziuni susținând că au fost fraudate alegerile locale în sectorul 1. Alt mare avocat în conspirații și vajnic luptător împotriva folosirii măștii de protecție când mii de români se îmbolnăvesc de Covid 19 iar medicii sunt epuizați de atâtea cazuri prin spitalele noastre acuză fraude la alegerile locale. Curat murdar!

Nu vă supărați, am și eu o întrebare pentru distinșii avocați: ce căutau membrii PSD cu sute de procese verbale în alb deasupra Biroului Electoral de Sector și de ce sediul de campanie al PSD funcționa într-o instituție a primăriei fix deasupra BES?! Pauză…”, spune Clotilde Armand.

ADVERTISEMENT

Câştigătoarea alegerilor locale la Sectorul 1 a declarat că PSD plăteşte acum pentru “dezmăţul lor”, iar banii la care au avut acces până acum vor dispărea.

„Este dramă mare prin PSD. S-a închis robinetul cu bani publici și acum vor plăti pentru dezmățul lor. Mai răsfirați… doamnelor și domnilor. Ce s-a întâmplat astăzi? Adevărul: Judecătoria Sectorului 1 București a dispus disjungerea cererii PSD și a amânat pentru miercuri validarea mandatului meu. De aici până la declarațiile caraghioase făcute de pesediști este o mare distanță.

ADVERTISEMENT

Apoi, se tot plânge fostul primar pe la -Secția lui Tudorel-. Doamnelor și domnilor de la PSD oare nu știți dvs. că această secție încalcă dreptul Uniunii Europene și trebuie desființată?! Vă întreb prietenește: dacă aveți atâtea dovezi de fraudare de ce nu mergeți la DNA?! De fapt oricum o să mergeți. Curând.”, a închis aceasta publicarea făcută pe Facebook.

Multe titluri de “presă” astăzi informează fals oamenii că se reiau alegerile în sectorul 1 sau că nu am fost validată…

Posted by Clotilde Armand on Monday, 12 October 2020

 

Tags: