Sport

Reacția lui Conor McGregor după ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo că plânge: “E istorie”

Conor McGregor a reacționat la scurt timp după ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo că plânge în meciul cu Portugalia - Slovenia.
03.07.2024 | 11:07
Reactia lui Conor McGregor dupa ce la vazut pe Cristiano Ronaldo ca plange E istorie
Reacția lui McGregor după tristețea lui Ronaldo. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Duelul din optimile EURO 2024 dintre Portugalia – Slovenia s-a terminat la egalitate în cele 120 de minute jucate, iar loviturile de la 11 metri au fost în favoarea lusitanilor. În prima repriză a prelungirilor, Cristiano Ronaldo a fost văzut cum plânge, iar Conor McGregor a oferit o reacție despre acest lucru.

Reacția lui Conor McGregor după ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo că plânge: “E istorie”

Conor McGregor l-a văzut pe Cristiano Ronaldo că plânge după ce a ratat un penalty în prima repriză a prelungirilor. Sportivul irlandez, fan al lusitanului în fotbal, a transmis un mesaj după reacția căpitanului Portugaliei.

ADVERTISEMENT

McGregor a apreciat dedicarea și pasiunea de care dă dovadă Cristiano Ronaldo. Luptătorul de MMA susține că legenda lui Real Madrid este cel mai mare fotbalist din istorie, iar trecutul său glorios ar trebui să șteargă imediat orice eșec de genul celui din meciul cu Slovacia.

“Pasiune adevărată pentru țară! Cristiano, ești cel mai mare fotbalist care a călcat vreodată pe planeta asta! Dumnezeu să te binecuvinteze, frate. Trecutul e glorie, prezentul e istorie”, a fost mesajul oferit de Conor McGregor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, aproape de finalul carierei internaționale: “A fost ultimul meu EURO”

“Tristețea inițială și apoi bucuria finală. Asta aduce fotbalul. Momente inexplicabile, acestea s-au întâmplat azi. Am avut ocazia să aduc echipa în avantaj, dar nu am reușit. 

Trebuie să revăd execuția de la penalty, nu știu dacă am tras bine sau prost. Nu am ratat o singură dată în timpul anului și acum, când colegii au avut cea mai mare nevoie, la EURO, Oblak a apărat.

ADVERTISEMENT

Am traversat sentimente de bucurie și de tristețe, cel mai important lucru este, totuși, să te bucuri de calificare. Portugalia a meritat să învingă, chiar în 90 de minute, pentru că am avut mai multe ocazii, iar Slovenia a petrecut tot meciul apărându-se. 

Acesta este ultimul meu Campionat European, cu siguranță. Dar nu sunt afectat de asta, sunt condus de entuziasm în continuare.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru fani, voi da mereu tot ce am mai bun pentru acest tricou, indiferent dacă ratez sau nu. Și voi face asta toată viața. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea!”, a declarat Cristiano Ronaldo după meciul cu Slovenia

ADVERTISEMENT