Sport

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce Portugalia s-a calificat la CM 2022! Ce mesaj a postat pe Twitter

Cristiano Ronaldo a reacționat după ce a ajutat Portugalia să se califice la Campionatul Mondial 2022. El va participa pentru a cincea oară la acest turneu.
31.03.2022 | 07:53
Reactia lui Cristiano Ronaldo dupa ce Portugalia sa calificat la CM 2022 Ce mesaj a postat pe Twitter
ADVERTISEMENT

Portugalia a întâlnit Macedonia de Nord marți seara, în barajele finale pentru calificarea la Campionatul Mondial de la Qatar. Victoria a aparținut portughezilor, care s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Reacția lui Cristiano Ronaldo în urma calificării Portugaliei la CM 2022

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a reacționat după ce naționala pe care o reprezintă s-a calificat la Mondiale. El a scris pe Twitter: „Anii trec, dar obiectivele rămân mereu aceleași…”.

ADVERTISEMENT

Internaționalul portughez nu a marcat în această victorie, dar a dat prima pasă decisivă, dându-i lui Bruno Fernandes șansa de a deschide scorul. Același jucător a marcat și cel de-al doilea gol, din pasa lui Diogo Jota, asigurând calificarea Portugaliei.

Înainte de meciul cu Macedonia de Nord, Cristiano Ronaldo s-a arătat foarte hotărât să ajungă iarăși la Campionatul Mondial. El a spus: „Pentru noi, acest meci este o chestiune de viață și de moarte. Există o responsabilitate de a câștiga acest meci. Pentru noi este, de asemenea, un meci al vieții noastre”.

ADVERTISEMENT

Apoi, referindu-se la macedoneni, a spus: „Ei au surprins în multe meciuri, dar cred că nu ne vor surprinde pe noi. Nu există Campionat Mondial fără Portugalia. Nu există individualități aici”.

Naționala Portugaliei se află în prima urnă pentru tragerea la sorți a grupelor, care va avea loc vineri, în Qatar. Pe lângă lusitani, Qatar, Belgia, Brazilia, Franţa, Argentina, Anglia şi Spania

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va participa pentru a cincea oară la Campionatul Mondial

Starul de la Manchester United va participa a cincea oară în carieră la Campionatul Mondial, cel mai urmărit turneu din lume.

Cristiano Ronaldo a marcat de șapte ori la Mondiale. A înscris o dată, la turneul din 2006, o dată în 2010, o dată în 2014 și de patru ori în 2018.

ADVERTISEMENT

Cel mai glorios meci al său în această competiție a fost în 2018, când a marcat un hattrick împotriva Spaniei, în faza grupelor (scor final 3-3).

ADVERTISEMENT