News

Reacţia lui CTP, după derapajul lui Romaşcanu: „Dânsul a lucrat în industria de craci, ţâţe şi buze siliconate şi acum vorbeşte de jurnalişti!?”

21.08.2020 | 20:23
Reactia lui CTP dupa derapajul lui Romascanu Dansul a lucrat in industria de craci tate si buze siliconate si acum vorbeste de jurnalisti
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu l-a desființat pe Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD demis de Marcel Ciolacu după ce a înjurat ziariștii.

Ce-i drept, Romașcanu nu știa că este filmat, însă le-a transmis jurnaliștilor să-și introducă în c** o p****, supărat că a fost ignorat de mass-media în detrimentul lui Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Romașcanu se pregătea de o conferință de presă, însă s-a trezit cu sala goală pentru că jurnaliștii erau afară lângă sediul PSD unde-l așteptau pe Marcel Ciolacu.

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Lucian Romașcanu, fostul purtător de cuvânt al PSD

Cristian Tudor Popescu nu a avut milă de Romașcanu, pe care l-a desfiițat pentru că s-ar considera jurnalist, ceea ce n-a fost niciodată.

ADVERTISEMENT

„De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin în orificiul digestiv anal, inferior? Era mult mai normal să vorbească de orifiu bucal, care e folosit de jurnalişti? La gură! E normal, şi eu folosesc astfel de cuvinte în privat. Să nu fim… În afara spaţiului public, e normal. Dumneavoastră n-aţi înjurat niciodată? Nu ştiu cum poţi spune că era un loc privat. Locaţia din Kiseleff e plătită din banii noştri, cu bani de la bugetul de stat. Nu era pe terasa locuinţei sale. Asta nu e normal!”, a explicat Cristian Tudor Popescu, în direct la Digi 24.

Gazetarul nu crede că Lucian Romașcanu, fost manager la publicația Cancan, poate fi considerat jurnalișt.  „Dânsul a lucrat în industria de craci, ţâţe şi buze siliconate, şi acum vorbeşte de jurnalişti!?”, a explicat CTP.

ADVERTISEMENT

Rămâne atitudinea  clasică a PSD-iştilor, de la Iliescu, cu “Măi, animalule!” rămâne ideea că ziariştii sunt nişte scribi babilonieni care trebuie să consemneze ceea ce am spus eu, “o maimuţă care se scarpină”, cum a spus Adrian Năstase! Şi s-a referit la toţi, la ideea de jurnalism, pe care acest om o batjocoreşte în cea mai bună tradiţie a PSD-ului”, a completat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu crede că Romașcanu a fost înlăturat din funcția de purtător de cuvânt al PSD nu pentru că a înjurat ziariștii, ci pentru că s-a crezut mai important decât Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

De altfel, răbufnirea lui Romașcanu a avut ca motiv tocmai faptul că jurnaliștii au preferat să stea de vorbă cu Marcel Ciolacu.

 

 

ADVERTISEMENT