News

Reacţia lui Dan Barna după ce legea educaţiei sexuale în şcoli a fost blocată de PSD şi PNL: ”Au vorbit de niște motive din Evul Mediu”

29.05.2020 | 15:52
Reactia lui Dan Barna dupa ce legea educatiei sexuale in scoli a fost blocata de PSD si PNL Au vorbit de niste motive din Evul Mediu
ADVERTISEMENT

Președintele USR, Dan Barna, a oferit o reacție dură după ce PSD și PNL au blocat legea educaţiei sexuale în şcoli.

Reacţia lui Dan Barna după ce legea educaţiei sexuale în şcoli a fost blocată de PSD şi PNL

Într-o intervenție la Antena 3, Dan Barna a reacționat vehement pe tema educației sexuale în școli, după ce principalele partide din România, PSD și PNL, au blocat legea în Parlament.

ADVERTISEMENT

”PNL și PSD și-au dat mâna în Parlament pentru a bloca legea educației sexuale în școală. Au vorbit despre niște motive din Evul Mediu, cum că îi tulburăm pe copii. Asta în condițiile în care România este pe primul loc în Europa la mame tinere”, a declarat liderul USR.

Pe de altă parte, Dan Barna a exclus orice colaborare cu Pro România, afirmația sa venind după ce Victor Ponta a declarat că nu exclude o alianță cu USR care să-l ajute să devină președintele României în 2024.

ADVERTISEMENT

Ponta consideră că USR este sunt alternativa la PNL

”Cu vocea joasă, spunând glume, este o imagine pe care o cunoaştem a domnului Ponta. În realitate, el este varianta mai de marketing a PSD-ului. Se aplică aceeaşi disponibilitate de colaborare pe care o avem şi faţă de PSD, adică una inexistentă”, a spus Barna.

”Orice înseamnă PSD trebuie să rămână ani buni în opoziţie pentru a putea înţelege cât rău a făcut României. Nu se pune problema unei alianţe sau colaborări cu PSD şi nici cu aceste tinere PSD-uri, cum este şi partidul domnului Ponta”, a mai afirmat liderul USR.

ADVERTISEMENT

În schimb, Dan Barna i-a dat dreptate lui Victor Ponta atunci când a spus că USR şi alianţa USR-Plus sunt alternativa la PNL şi la vechea clasă politică din România.

Fostul premier al României, Victor Ponta, a anunțat că va candida pentru funcția de Președinte al României în 2024. Ponta crede că de această dată are șanse reale de a învinge, după experiența eșuată din 2014, când a fost învins de Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta a avut un discurs dur în Parlamentul României şi s-a arătat extrem de indignat de parlamentarii “corupţi” care susţin că duc o luptă “anti-corupţie”, ironizând-o pe Alina Ghorghiu din PNL, dar şi pe fostul procuror DNA, Lucian Negulescu, zis Portocală.

ADVERTISEMENT