Life

“Caut o cazma, să ies din mormânt”. Reacţia lui Dan Negru după ce s-a spus că a murit

Care a fost reacția lui Dan Negru după ce s-a spus că a murit? Fostul prezentator de la Antena 1 a fost victima unui fake news pe rețelele de socializare.
12.03.2022 | 18:06
Caut o cazma sa ies din mormant Reactia lui Dan Negru dupa ce sa spus ca a murit
ADVERTISEMENT

În mediul online a apărut o știre falsă, potrivit căreia Dan Negru a murit, iar actualul prezentator de la Kanal D a reacționat într-un mod inedit.

Reacția lui Dan Negru după ce s-a spus că a murit

Recent, fostul prezentator de la Antena 1 a fost victima unui fake news. Pe rețelele sociale a apărut o informație cum că Dan Negru și-ar fi pierdut viața. Știrea a creat isterie în mediul online și mulți nu au crezut această informație.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate, nu cred/ Nu cred minciuni/ Nu cred, nu este adevărat. Citiți ce scrie în link-ul pe care l-a postat că ar fi murit, nici vorbă de așa ceva.”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut după ce știrea a fost postată pe un grup de Facebook.

Dan Negru a avut o reacție amuzantă după ce a aflat că au apărut astfel de informații false despre el. Actualul prezentator de la Kanal D a lăsat un mesaj în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, m-am întors ? M-au întrebat la poarta Raiului dacă io-s ăla cu Revelionele și mi-au spus că am venit prea devreme. Vă țin la curent.”, a scris vedeta.

De asemenea, prezentatorul TV a spus că el caută o cazma ca să poată ieși din mormânt, în timp ce alte persoane sunt ocupate să caute benzină și ulei în această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Dacă alţii caută ulei sau benzină, eu caut o cazma, ca să ies din mormânt. Treaba bună e că o să vină puţini la înmormântarea mea, că s-a scumpit benzina.”, a declarat Dan Negru pentru cancan.ro.

Dan Negru, despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D

Dan Negru a făcut dezvăluiri despre noua emisiune pe care o va prezenta la Kanal D, după ce a plecat de la Antena 1, post TV la care a lucrat mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Noul proiect este un quiz show de cultură general prezentat de Dan Negru și speră că emisiunea va fi apreciată de telespectatori.

“Vrem sa readucem quiz show-ul la televizor. E marea noastră miză! Sper să reușim să facem asta pe o piață TV unde quiz-ul cu cuvinte si cultură generală a dispărut.

E mult spus și nedrept pentru că nu sunt deloc printre cei mai apreciați oameni de TV. Sunt doar un prezentator harnic, care și-a făcut meseria corect. Așa ca mine sunt milioane care-și fac jobul corect, doar că nu au expunerea mediatică.”, a declarat prezentatorul pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: