Sport

Reacția lui Dan Petrescu după ce suporterii lui CFR Cluj i-au cerut demisia: „Nu i-am salutat pentru că eram plouat!”

Galeria lui CFR Cluj i-a cerut demisia lui Dan Petrescu la meciul cu Universitatea Craiova, însă antrenorul spune că nu el era vizat de scandări.
12.09.2022 | 11:14
Reactia lui Dan Petrescu dupa ce suporterii lui CFR Cluj iau cerut demisia Nu iam salutat pentru ca eram plouat
Echipa lui Dan Petrescu a urcat pe locul cinci în SuperLiga după victoria cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a urcat pe locul cinci în SuprLiga după victoria cu 2-0 în fața Universității Craiova, însă relația lui Dan Petrescu cu suporterii e din ce în ce mai rece.

Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu la meciul cu Universitatea Craiova: „Nu cred că mi-au cerut-o mie, pentru că nu aveau de ce”

Dan Petrescu a fost în sfârșit mulțumit după meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul neagă însă tensiunile cu suporterii lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au cerut demisia „Bursucului”, însă Dan Petrescu are o altă variantă: „Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia, nu cred că mi-a cerut-o mie, pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine”.

Chiar și în aceste condiții, Dan Petrescu nu are nicio problemă cu aceste scandări, însă la finalul partidei nu a mai venit în fața peluzei pentru a saluta suporterii: „Dacă vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a revenit pe banca CFR-ului cu o victorie: „Am jucat 19 meciuri în două luni”

Dan Petrescu se bucură că a reușit să câștige în fața celor de la Craiova și consideră că echipa lui Rădoi a fost cea mai puternică din acest sezon: „Se pare că revenirea mea pe bancă a purtat noroc. Am avut două meciuri și două victorii.

Cred că Universitatea Craiova a fost cea mai puternică echipă care a venit la Cluj sezonul acesta, inclusiv cele din cupele europene. Au început cu 7 fundași practic, o echipă solidă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a fost impresionat de reușita de excepție a lui Muhar: „Karlo Muhar a marcat un gol extrordinar. Ieri, la antrenamente, la o miuță, marcase 3 goluri asemănătoare. I-am zis că ar fi bine să păstreze forma. Golul secund a venit perfect”.

În final, Dan Petrescu s-a plâns din nou de programul extrem de încărcat al lui CFR Cluj: „Craiova a ieșit la joc, dar mă bucur că am rezistat și că am câștigat. Am jucat 19 meciuri în două luni. Aș fi vrut rezultate mai bune, dar asta este. Nu suntem foarte bine, dar e bine și în campionat. Nici în Conference League nu stăm rău”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în etapa următoare cu FC Argeș în deplasare, luni, 19 septembrie, de la ora 20:30. Până atunci, va întâlni joi, pe teren propriu, pe Sivasspor, în etapa a doua a grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT
Tags: