ADVERTISEMENT
Fotbal international

Reacţia lui Diego Simeone când a aflat că Atletico Madrid – Chelsea se joacă la Bucureşti: “Trăim într-o lume complicată”

Autor: Eduard Dimiean | 12.02.2021 | 21:40
Reacţia lui Diego Simeone când a aflat că Atletico Madrid - Chelsea se joacă la Bucureşti:
Prima reacție a lui Simeone după ce Bucureștiul va găzdui meciul lui Atletico: "Trăim într-o lume complicată" (hepta)

Diego Simeone a oferit prima reacție după ce s-a decis că Bucureștiul va găzdui meciul din Champions League, dintre Atletico Madrid și Chelsea. Decizia a fost luată din cauza restricților provocate de noua tulpină de coronavirus care restricționează accesul britanicilor în Spania.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid nu a putut juca pe stadionul propriu “Wanda Metropolitano” meciul tur din optimile UCL cu Chelsea și a fost obligată să mute partida pe o arenă neutră.

UEFA a decis ca meciul să se dispute pe 23 februarie, la București pe Național Arena, fără spectatori, returul urmând să se dispute pe “Stamford Bridge”, la 3 săptămâni distanță.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Simeone după ce Bucureștiul va găzdui meciul lui Atletico: “Trăim într-o lume complicată”

Diego Simeone nu consideră că este o problemă faptul că partida a fost mutată pe un alt stadion, și a oferit o reacție realistă cu privire la această situație indeită: “Orice opinie aș avea, nu va schimba cu nimic situația. Trăim într-o lume complicată, care trece prin momente grele.

Cred că trebuie ca jucătorii mei trebuie să se pregătească și să bucure de ce este posibil acum, adică să joace fotbal oriunde și oricând, indiferent de condiții. Sunt oameni care nu pot munci din cauza acestei situații, iar noi nu avem motive să ne plângem, așa că nu e nicio problemă”, a declarat tehnicianul lui Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Argentinianul are amintiri frumoase de pe Național Arena. În 2012, echipa sa Atletico Madrid, cucerea la București trofeul Europa League după ce o învingea în finală, cu scorul de 3-0, pe Athletic Bilbao.

UEFA mulțumește cluburilor pentru cooperare

“UEFA dorește să le mulțumească cluburilor Atletico Madrid și Chelsea Londra pentru sprijinul acordat și cooperarea de care au dat dovadă, deasemenea Federației Române de Fotbal pentru asistență și acordul final”, a transmis forul continental într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Din cauza situației provocate de pandemia de coronavirus, UEFA a fost nevoită să mute 5 partide care se vor disputa în luna februarie la nivel continental. Meciul Leipzig – Liverpool se va disputa pe 16 februarie la Budapesta, în timp ce duelul dintre Mönchengladbach și Manchester City se va disputa tot în Ungaria, pe 24 februarie.

Calendarul Europa League a fost și el modificat, Benfica – Arsena s-a mutat pe stadionul din Roma, Real Sociedad o va găzdui pe Manchester United la Torino, în timp ce stadionul lui Villareal va fi gazdă a meciului Molde – Hoffenheim.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!