News

Reacția lui Dragnea, după ce Iohannis a chemat partidele la Cotroceni: ”Nu îmi place personajul!”

05.04.2019 | 16:40
Reactia lui Dragnea dupa ce Iohannis a chemat partidele la Cotroceni Nu imi place personajul

Liviu Dragnea a reacționat în termeni duri la adresa președintelui Klaus Iohannis, criticând decizia acestuia de a chema partidele politice la Cotroceni, pentru cosultări. Totodată, liderul PSD a anunțat că nu va lua parte la aceste discuții.

Ce spune Liviu Dragnea, după ce iohannis a invitat partidele la Cotroceni

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a mărturisit că nu vede cu ochi buni intenția președintelui României de a invita partidele politice la Cotroceni, pentru o rundă de discuții și consultări, precizând totuși că vor fi prezenți și oameni din cadrul formațiunii pe care o conduce.

Eu sigur nu merg la consultări, nu îmi place personajul, dar o să trimitem oameni de la partid care vor merge. Susţin în totalitate temele la referendum” , a declarat Liviu Dragnea în cursul zilei de vineri.

Liviu Dragnea nu va merge la Cotroceni pentru consultări
Liviu Dragnea nu va merge la Cotroceni pentru consultări

Iohannis cheamă partidele la consultări pe tema referendumului din 26 mai

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis a adresat astăzi o invitație către partidele politice, pentru a participa la o rundă de consultări organizate la Palatul Cotroceni, săptămâna viitoare. Principala temă  de discuție este legată de referendumul care va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Ântrebat dacă va vota la acest referendum, liderul PSD, Liviu Dragnea a răspuns în stilul caracterisitic, printr-o nouă ironie. „Dacă ajung la buletinul ăsta, da. S-ar putea să fie o mare harababură în secţiile de vot. Sper ca procesul de vot pentru europarlamentare să nu fie tulburat”.

În altă ordine de idei, Liviu Dragnea a transmis un mesaj clar către Tudorel Toader și Viorica Dăncilă, pe care îi anunță că trebuie să ia o decizie în privința ordonanței de urgență. „În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. (…) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine.

Mulţi colegi îmi spun că de fapt toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală – nu în România imaginară – şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care de fapt nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată” , a spus Liviu Dragnea.