Life

Reacția lui Florin Pastramă, după ce Brigitte a ajuns din nou pe mâna medicului estetician: „Avea o buză umflată”

13.01.2021 | 19:23
Reactia lui Florin Pastrama dupa ce Brigitte a ajuns din nou pe mana medicului estetician Avea o buza umflata
Fosta soție a lui Ilie Năstase are la activ peste 20 de intervenții chirurgicale. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Face ce face și tot pe mâna medicului estetician ajunge. Când vine vorba să își corecteze micile imperfecțiuni ale corpului, Brigitte Pastramă, căci despre ea vom vorbi în rândurile următoare, nu se dă în lături de la nimic, în ciuda faptului că are la activ peste 20 de intervenții de acest gen.

De îndată ce și-a pus în gând să treacă pragul cabinetului de chirurgie estetică, orice încercare de a o abate din drum este sortită eșecului. În aceste condiții, partenerul de viață nu a mai avut altceva de făcut decât să accepte schimbarea, chiar dacă nu i-a fost deloc pe plac.

ADVERTISEMENT

Sunt mai mari decât înainte (n.r. buzele). Ai zis că le faci mai mici. Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată”, a dezvăluit Florin Pastramă.

Brigitte, o nouă operație estetică. Pastramă a rămas mască la vederea ei

Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog.

ADVERTISEMENT

Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, a declarat Brigitte Pastramă la ieșirea din operație.

Nici Robert nu a fost prea încântat de noua intervenție la care a apelat bruneta. „Mamă, dar de ce?”, a întrebat-o fiul său imediat ce a observat transformarea.

ADVERTISEMENT

Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, i-a explicat Brigitte.

La cei 43 de ani ai săi, fosta soție a lui Ilie Năstase a bifat peste 20 de operații estetice și nu ezită să se lase pe mâna medicului estetician de fiecare dată când simte că este necesar, chiar dacă are parte de critici.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a publicat un colaj în care apar două fotografii, realizate la o diferență de 26 de ani, alături de următorul mesaj: „Pe bune? Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!”.

Ăsta este un nou mod de a zice «Crăciun fericit»? Uită-te în oglindă, de ce ne întrebi pe noi dacă ești frumoasă? Ahhh m-am prins, tu vrei să auzi de la noi că ești frumoasă și neschimbată… frumusețea interioară contează, dar la felul cum te comporți și urli…. mă îndoiesc că ai așa ceva”, i-a transmis, însă, o prietenă virtuală, vizibil iritată de postare.

ADVERTISEMENT